Perdele din lînă în interior

Perdele din lînă în interior

În zilele noastre este din ce în ce mai posibil să se vadă perdele de înveliș în interior. Să prezentăm o scurtă descriere a acestui tip de țesut utilizat în diferite sfere ale activității umane.

Caracteristici de in

Inul este un obiect de atenție deosebită din partea designerilor pentru o perioadă lungă de timp. El a fost considerat nemeritat un material dur și nu elastic, deși deja în Egiptul antic au fost obținute perdele flexibile și delicate de in. Panza era scumpă, așa că numai oamenii bogați o foloseau.

Perdele din in, nu sunt doar ecologice, ci și în frumusețea exterioară. Descoperim principalele dezavantaje și avantaje ale perdelelor de in- stinență utilizate în designul interior modern. Industria textilă de astăzi oferă perdele pentru lenjerie în interior pentru fiecare gust.

Lenjeria nealbitată este o imitație a unei pânze de casă, înzestrată cu nuanțe gri și maro. Pe suprafața sa este perfect vizibilă țeserea firelor individuale. Astfel de perdele din in, sunt destul de potrivite în stilul Provence. O pânză delicată de lenjerie aduce aerul în cameră, o ospitalitate, creează o atmosferă luminată și confortabilă în cameră.

Inul de calitate, care are o textura relief, specialiști moderni de interior se aplică în decorarea dormitoarelor și a camerelor de zi. Fabric, păstrând în același timp frumusețea naturală, arată luxos și rafinat.

Sfat! Designerii recomandă alegerea perdelelor de lenjerie nu numai în bucătărie, ci și în camera de zi, în dormitor, în camera copiilor.

Perdelele din perdea de interior, fotografii, informații utile, opțiuni gata pentru decorarea deschiderilor ferestrelor unui astfel de tavan pot fi găsite în fragmentul video

Lenjerie de draperii, completate cu fibre de lavsan, potrivite pentru orice direcție de stil.

Atenție vă rog! Alegerea unui model pe perdele de lenjerie depinde de stilul în care este decorată camera.

Combinația de in și mătase este o alegere excelentă pentru stilul antic, art deco și pentru clasic. Cuverturile și perdelele fabricate dintr-o astfel de țesătură, subliniază luxul și bogăția interiorului creat, vor aduce în cameră șicul aristocratic.

Ornamentul grecesc pe perdele de lenjerie este potrivit pentru direcția antică, profesioniștii în desenele de legume recomandă alegerea pentru direcția interiorului colonial și estic.

Avantajele și dezavantajele inului

Înainte de a utiliza această țesătură în designul interior, este necesar să se identifice principalele sale caracteristici de performanță. Printre principalele dezavantaje ale inului, constatăm contracția acestuia după spălare, instabilitatea la temperaturi ridicate. Dacă perdelele sunt fabricate din fibre pure, țesătura se înmoaie foarte mult. După fiecare spălare, va trebui să vă petreceți timpul pe netezirea calității perdelelor, pentru a le aduce înapoi aspectul estetic original.

Printre parametrii pozitivi ai fibrelor de in, observăm capacitatea sa de a transmite căldura și aerul, respectul absolut față de mediu și siguranța pentru oameni.

Acest material este potrivit pentru persoanele care sunt predispuse la alergii. Rezistența fibrelor de in-țintă asigură o lungă durată de viață a perdelelor. Articolele din lână care au trecut prin numeroase spălări își păstrează caracteristicile de performanță inițiale, astfel încât acestea sunt adesea transmise din generație în generație.

Sfat! Perdelele de pernă nu trebuie spălate cu detergenți agresivi, deoarece materialul se va înrăutăți, își va pierde atractivitatea inițială.

Inul nu are nuante luminoase, saturate. Unicitatea panzei de lenjerie se găsește în culori moi, pastelate, blânde, potrivite pentru confortul casnic și confort. Textilele de îmbrăcăminte sunt universale, combinate cu orice culoare aleasă pentru interior. Perdele semi-transparente din in, natural, nu sunt pierdute pe fundalul mobilierului ușor și al pereților albi. Textura durabilă a acestui material natural permite lumina soarelui, deci designerii aleg perdele de lenjerie nu numai în camere luminoase, ci și în decorarea acelor încăperi în care nu există suficientă lumină naturală.

Sfat! Lenjeria de draperii poate fi decorată cu broderie, dantelă.

Lace și panglica facilitează vizual materialul, creează un sentiment de perdele aerisite. Seturile pregătite vor decora deschiderile de ferestre din bucătărie, în dormitor.

O soluție interesantă este adăugarea unui set de lenjerie cu voal alb subțire sau tul transparent.

Printre tendințele modei care au devenit populare în modurile interioare, interesul deosebit îl reprezintă broderia pe perdele. Motivul pentru acest interes în broderia populară tradițională este revenirea multor designeri la tradițiile populare și meserii.

Fotografia prezintă o versiune de broderie de mână pe o perdea de lenjerie. Perdelele pregătite vor deveni o decorare autentică a bucătăriei, decorată în stilul Provence.

Ce dificultăți pot apărea atunci când creați compoziții de ferestre din inul natural? Având în vedere faptul că inul este un material dens, există anumite dificultăți cu draperia sa.

Sfat! Pentru a crea pliuri frumoase pe astfel de perdele, profesioniștii recomandă o variantă de draperie verticală. Nu vor strica aspectul țesăturii, vor avea un aspect armonios.

Profesioniștii din industria hotelieră recomandă cu tărie să nu folosească lambrequins, deoarece versiunea draperiilor austriece de aur va părea greoaie și nu estetică.

De exemplu, în Provence, o combinație de dantelă, bumbac, lenjerie este binevenită. În acest caz, puteți crea o imagine unică și individuală, puteți crea o cameră cu note elegante și originale.

Sfat! Din simplitatea designului de perdele, naturalitatea lor, rezultatul final depinde direct.

Inul este un material popular și popular în interiorul modern. Perdelele din această țesătură sunt îndrăgite de acei designeri care lucrează cu materiale naturale și ecologice.

În funcție de culoarea pânzei, perdelele gata pot fi folosite pentru diferite direcții stilistice. De exemplu, inul color este potrivit pentru interiorul oriental.

Pentru clasice respectabile sau Provence, profesioniștii din interior recomandă alegerea nuanțelor pastelate ale acestui material.

Sfaturi pentru profesioniști

Designerii de interior recomandă să "bată" draperiile de lenjerie cu iluminare suplimentară. De exemplu, în bucătărie este potrivit un plafon mat, care va fi suplimentat cu mai multe spoturi.

În camera de zi, lenjeria va ajuta să transmită un joc uimitor de lumină dacă cretele verticale sunt create pe perdele. Prin intermediul lor în interiorul camerei, razele soarelui vor trece neuniform, astfel încât camera va fi umplută cu o atmosferă de romantism suplimentar, va dobândi un stil individual și unic.

Sfat! Pentru acei proprietari care intenționează să sublinieze simplitatea și frumusețea draperiilor de lenjerie, profesioniștii recomandă utilizarea unui cambric subțire sau tul-ochiuri.

Atunci când alegeți perdele naturale cu un fir metalizat pe perdele, puteți adăuga elemente de lux în sufragerie. Lenjeria pernei romane este aleasă de cunoscători de naturalitate și armonie în interior.

Perdele din lenjerie naturală vor fi o decorare excelentă pentru camera de zi pentru o perioadă lungă de timp.

În interiorul artei sunt folosite perdele de lenjerie de culoare. Este puțin probabil ca, cu ajutorul acestei fibre naturale, să puteți face imagini luminoase în imaginea creată. Culorile naturale și delicate ale perdelelor din inul natural, apreciate de specialiștii din interior.

Sfat! Pentru a umple paloarea materialelor naturale, inerente inului, puteți folosi elemente decorative luminate. De exemplu, puteți alege o panglică luminată pentru finisarea perdelelor, "diluând" paloarele de fibre naturale.

concluzie

De-a lungul unei lungi perioade de timp, inul a fost uitat nemaiîntalit, cu greu folosit în decorarea încăperilor de locuit. În prezent, în mod interior, există interes pentru materialele naturale, prin urmare, inul a primit o "a doua viață".

Cu alegerea corectă a perdelelor, puteți aduce în atmosfera camerei de cameră romantism și armonie. În cazul în care inul mai devreme a fost folosit numai atunci când decorați deschiderile de ferestre în bucătărie, acum acest material poate fi văzut în interiorul camerei de zi, dormitor.

  • Perdele muslin în interior

  • Designul camerei de 18 metri

  • Stilul american în interior

  • Perdele din bambus în interior

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map