Kako očistiti verando v državi s svojimi rokami, korak za korakom navodila

Kako očistiti verando v državi s svojimi rokami, korak za korakom navodila

Veranda je del hiše, koče, vile. To daje strukturi popolnoma privlačen videz. Njegova zasnova je potrebna za vse glavne parametre in standarde. Pomembno je, da ni samo gledala dostojanstveno, temveč tudi pametno. Vprašanja o tem, kako zasenčiti verando na dachi s svojimi rokami in ustvariti prijetno in elegantno vzdušje v njem so pomembne. To moramo obravnavati s posebno pozornostjo. Za kompetentno izvajanje dela si morate prizadevati za maksimalno količino napora in se seznaniti z nekaterimi tančinami v tej zadevi.

Kako očistiti verando v državi s svojimi rokami, korak za korakom navodila

Indikator doslednosti in praktičnosti lastnikov hiše v državi je pogosto veljal za verando, v celoti izdelana iz stekla. In pustite, da se ta ugled za čas izgubi, trenutni modni trendi za zasnovo dvodelne hiše znova predstavljajo priljubljenost uporabe zastekljenih verand. Vrhunec terase, ki je v celoti iz stekla, je, da ta oblika ustvarja iluzijo bližine naravne krajine in najnovejši razvoj in tehnologije prispevajo več kot kdaj koli prej.

Obstaja veliko možnosti za zasteklitev, tukaj so najbolj priljubljeni med njimi:

  • zasteklitev verande z dvojnimi stekli;
  • zasteklitev aluminijaste verande;
  • zasteklitev verande z lesenimi okvirji;
  • zasteklitev verande s polikarbonatom;
  • brez okvirja zastekanje verande.

Zasteklitev z dvojnimi stekli

Če želite, lahko poraščite verando s pomočjo pripravljenih oken z dvojno zasteklitvijo. Poleg tega je ta možnost nadgradnje terase primerna za ogrevane in ne ogrevane prostore. Glede na vse značilnosti delovanja stavbe so izbrane določene vrste plastičnih okenskih sistemov.

Za verando, ki je slabo ogrevana ali ni ogrevana, je najbolje, da izberejo dvojno zastekljena okna, ki imajo posebno brizganje, med paneli pa bo inertni plin. Najpogosteje za verando izberite drsne steklene plošče, katerih profil bo aluminij. Obstajajo modeli oken z dvojno zasteklitvijo, ki jih je mogoče odpreti z električnim pogonom.

Zasteklitev v tem primeru se začne z dna tla in poteka do stropa. Taka zasteklitev na terasi ustvarja odlično vidljivost in vidljivost ter vam omogoča, da kadarkoli v celoti prezračujete sobo. Namestitev oken je naslednja.

Odpiranje vrat se odstrani s tečajev, to se naredi na ta način. V zgornji zanki je kovinska palica z okroglimi glavami, jo potegne navzdol in v dnu iste palice se potegne navzdol. Po tem se vrata odstranijo, lahki okvir pa je nameščen v pripravljeno odprtino. S pomočjo posebnih pritrdilnih elementov je okvir pritrjen na stebre. Oblikovane reže med okvirjem in regalom so napolnjene z montažno peno.

Pomembno! Ko polnite reže s peno, ne napolnite vsega prostega prostora, saj lahko ob otekanju odpira okenski profil (okvir). Napolnite vrzel s peno približno 2/3 prostega prostora.

Po namestitvi in ​​polnjenju reže s peno se odstranljivi okvirji zamenjajo v obratnem vrstnem redu odstranitve.

Zasteklitev aluminija

V primeru, da se koča s podstrešjem in zastekljena veranda uporablja le v topli sezoni, pozimi pa ni ogrevana, lahko uporabite drsni aluminijasti okvir. Ta vrsta zasteklitev vam omogoča zaščito prostora pred padavinami in spremembami temperature. Glavna prednost takšne zasteklitve verand je možnost zapiranja ločenega dela stavbe, na primer vetrovne pihalne strani hiše.

Vgradnja aluminijastih okvirjev poteka na enak način, kot je opisano zgoraj. V mokrem in oblačno oblačenju so aluminijasti okvirji enostavno zaprti. Vgradnja tovrstnih konstrukcij se opravi s pomočjo posebnih sidrnih plošč. Glavna prednost takšne zasteklitve verand je tanek okvir in zadostna osvetlitev prostora.

Zasteklitev z lesenimi okvirji

Tudi minimalno znanje in veščine pri delu s steklom vam omogočajo, da sami glazirate verando z lesenimi okvirji. To delo se izvaja na naslednji način:

V celotnem okolju je pritrjena okenska škatla, ki je leseni okvir bar. Takšna škatla je pritrjena z vijaki ali preprostimi žeblji, katere koli reže in prosti prostor so napolnjene z montažno peno.

Okenski okvir je pritrjen neposredno na lesene okvirje, steklo, na katerem je med montažo bolje odstraniti. Za pritrditev je bolje uporabiti tečaje.

Nato se steklo vstavi v odprtine. Steklene sponke se uporabljajo z zasteklimi kroglami, tanke letvice pritrjene na leseni okvir znotraj strukture. Povežite jih bolje z majhnimi nageljnimi ali lepili (kar je bolj previdno). Na koncu dela je treba zasteklitvene kroglice prekriti z barvo, da se prepreči gnitje lesa.

Vsi šivi v tej konstrukciji so sčasoma zaprti s silikonsko tesnilno maso, da bi izolirali verando iz prepih in padec temperature. Toda še vedno so leseni okvirji pogosto nameščeni v primeru uporabe podstrešja samo v topli sezoni.

Zasteklitev s polikarbonatom

Za glaziranje verande s polikarbonatom potrebuje malo spretnosti in spretnih rok. Liste je treba pritrditi s posebnimi letvami (povezovanje). V okvir verande so priviti s posebnimi vijaki. Zgornji del lista je zaprt z obrazno ploščo, ki bo preprečila vstop vlage in prahu v notranjost. Toda spodnji del, nasprotno, predvideva posebne luknje za odvod kondenzata. Tako polikarbonat med obratovanjem ne bo obremenjen in ne bo izgubil prosojnosti.

Pomembno! Polikarbonatna folija je fiksirana samo s posebnimi vijaki s termovellom.

Prednost uporabe tega materiala za glaziranje verande je, da je polikarbonat zlahka upognjen, tako da okna lahko okrogate oblike in dajejo vašemu verandi večjo individualnost.

Zasteklitev brez okvirja

Ves prostor, ki ločuje verando z dvorišča, bo ločen s trdnimi listi iz stekla. Tako steklo lahko premikate kadarkoli, kar omogoča prost vstop v verando.

Zasteklitev na verandah brez okvirjev pomeni uporabo steklenih listov različnih oblik, od pravokotne do polkrožne. Steklo za brezbarvno zasteklitev je izbrano posebno kaljeno, ki ga ni mogoče prekiniti tudi z mehanskim delovanjem. Poleg tega je steklo prekrito s posebnim zaščitnim filmom, tako zunaj kot znotraj.

Za montažo te vrste zasteklitve, verande vzdolž zgornjega in spodnjega roba okna odpirajo železniški sistem, v katerem se bodo steklene plošče premaknile. V toplem obdobju ta zasnova vključuje premik celotne konstrukcije v en kotiček, ki vizualno ponavlja prepogibanje knjige.

Oblikovanje majhne verande

Široko notranjost zastekljene verande lahko ustvarite z lastnimi rokami. To ne zahteva veliko napora in posebnih veščin. Dovolj, da vključite domišljijo, se lahko obrnete na pomoč interneta. Samo harmonična kombinacija oblik, konfiguracij, barvnih oblikovalskih rešitev lahko ustvari neverjetno atmosfero udobja in toplote v vaši sobi. Svetlobni strop, stene posameznega odtenka, dajejo prostor občutek neverjetnega videza.

Nasvet! Zasnova zastekljene verande mora najprej ustrezati splošnemu slogu in oblikovanju hiše.

Rože bodo odlična dekoracija. Svetlo zelena vegetacija bo spremenila prostor. Na okensko polico lahko uredite šopek, ki ne okrašuje okna, temveč celotno sobo. Zaradi svoje navzočnosti na verandi bo veliko kisika, zato se boste lahko v resničnem užitku od ostalega procesa.

Da bi vaše delo izgledalo udobno in videti resnično vredno, morate kar najbolje izkoristiti fizični napor, napor in neomejeno domišljijo ter domišljijo. Tople, občutljive barvne odtenke, ki se harmonično mešajo na odličen način, bodo naredile. Na primer, snežno bela barva z nežnim rumenkastim odtenkom bo prostor naredila neverjeten videz, prostor pa bo postal veliko večji.

Tako je kakovostno izbrani slog jamstvo popolne sprostitve. Velika okna, elegantna roža, udobno pohištvo - nekaj, kar ustvarja toplino in udobje na majhnem prostoru. Pravilno oblikovanje zastekljene verande, to je tisto, kar vsakdo sanja.

  • Kako narediti aviary za psa z lastnimi rokami: velikosti, risbe

  • Žar iz opeke in kovine z lastnimi rokami

  • Kako narediti vrtni udarec

  • Kako zgraditi kabin z lastnimi rokami iz palice ali kovine

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 68 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map