Câine de sticle de plastic

Câine de sticle de plastic

Proprietarii de zone suburbane, mai devreme sau mai târziu, cred despre design peisagistic. Elementele decorative scumpe sunt disponibile pentru câțiva, dar este, de asemenea, interesant de decorat teritoriul fără costuri financiare semnificative. Sticlele de plastic vor veni la salvare, domeniul de aplicare al aplicației lor este aproape nelimitat.

Varietate de modele de câini

Indiferent de scopul dachului, indiferent dacă acesta serveste ca loc de odihnă sau serveste ca o asistentă umedă la sol, problema designului peisajului nu poate fi mutată. Amuzamentele amuzante din sticle de plastic vor atrage atenția copiilor și vor amuza adulții. Procesul de fabricație în sine promovează unitatea generațiilor și o distracție interesantă.

Având în vedere să decoreze site-ul cu o figură de câine, în primul rând, este necesar să se determine locația și dimensiunea. Un spațiu mic deschis este capabil să decoreze o taxă de pitic dintr-o sticlă de plastic. Pentru teritoriile mari, este mai bine să alegeți un model de câine mai mare, iar materialul de pe el va fi necesar mai mult.

Există o mulțime de opțiuni pentru decorarea câinilor pe baza de sticle de plastic. Să dăm câteva exemple. Luând-le ca bază, puteți îmbunătăți modelul prin adăugarea know-how-ului.

Este la fel de simplu ca a face un bot amuzant de un câine de la două fundul de sticle de plastic. Detalii suplimentare - urechi, toate elementele sunt fixate împreună cu un lipici sigur care va rezista ploii și înghețului. Vopselele sunt selectate pentru lucrări în aer liber, câini cu aspect foarte estetic, decorați cu vopsele acrilice. Apoi totul depinde de înclinațiile artistice ale meseriașului. Ochii și gura pentru un câine plastic pot fi achiziționate într-un departament special pentru meserii, culeg butoane interesante, decorează cu un marcator sau cu vopsele.

Este extrem de ușor să suplimentezi designul peisajului cu patul de flori mini original, care simulează techerul. Pentru a nu deranja cu pictura, o sticlă de plastic de culoare maro este luată pentru ambarcațiunile.

Întregul proces constă din patru etape:

 • Se taie o gaură dreptunghiulară pentru umplerea cu sol.
 • În partea de jos este recomandat să faceți găuri astfel încât să nu se acumuleze excesul de umiditate.
 • Ochii sunt indicați.
 • Câinele este fixat cu urechi de la a doua sticlă de plastic.

Dacă doriți să îmbunătățiți modelul, rata poate fi suplimentată cu picioare scurte. Funcția lor se realizează prin țevi din PVC sau sticle tăiate de sticle de plastic de 0,5 litri.

Caractere creatoare cum ar fi următoarea idee a unui câine futurist.

Alegeți ceea ce preferați și începeți să creați.

Faceți un pudel

Să ne ocupăm în detaliu de versiunea complicată a pudelului. Un astfel de câine din sticle de plastic cu propriile mâini va necesita destul timp liber. Dar rezultatul pentru mult timp va încânta vizitatorii la dacha.

Să începem procesul:

 • Corpul câinelui este colectat din trei sticle cu o capacitate de 5 litri. Pe două copii, numai gâtul este tăiat, în al treilea rămâne mijlocul fără fund și partea superioară. Această piesă se conectează la cele două.
 • Toate piesele sunt fixate împreună cu șuruburi cu auto-filetare, lungimea totală a corpului câinelui este de aproximativ jumătate de metru.
 • Găuri pregătite pentru labe. Pentru aceștia se ia un fir solid cu două fire, lungimea fiecărei bucăți se măsoară cu o marjă din calcul: lungimea labei este de 45 cm plus 20-25 cm pentru trecerea prin sticla de plastic și fixarea ulterioară.
 • Picioarele câinelui sunt înfășurate cu o cârpă izolatoare de 5 mm groasă, concepută pentru a izola podeaua. În exterior, întreaga piesă de prelucrat este fixată cu atenție cu o bandă adezivă, ceea ce vă va permite să fixați șuruburile cu autoturisme în etapele ulterioare.
 • Din partea inferioară a labei câinelui, firul cu două fire este deconectat și îndoit în direcții diferite.
 • Pentru a da cainelui o contur credibil va ajuta la rafinarea labei de sus. Pentru a face acest lucru, o sticlă de plastic de 1,5 litri este tăiată în partea de jos, totul este tăiat în jumătate. Partea cu gât este atașată de laba câinelui în zona articulației genunchiului, partea superioară fiind fixată cu șuruburi autoportante pe trunchiul de sticle de plastic.
 • Aceste acțiuni sunt duplicate pe picioarele din față și din spate ale câinelui.
 • Gâtul pudelui este format dintr-o sticlă de plastic de 2 litri, în care gâtul este tăiat. Fundul inferior este situat în partea de sus a regiunii capului viitor, partea superioară tăiată este fixată de șuruburi pe corp.
 • Căci capul câinelui va avea nevoie de o altă sticlă de plastic care să taie partea centrală. Elementele sunt unite astfel încât piesa mai mică să fie inclusă în cea mai mare. În mod tradițional, detaliile sunt fixate cu șuruburi și sunt instalate pe trunchi cu gâtul.
 • Sticla de produse plastice mici de produse lactate va îndeplini funcția cadrului pentru coada câinelui.
 • A fost rândul meu să mă ocup de blana animalului.
  Remarca! Dacă doriți să vă spălați în mod regulat câinele, curățați praful și resturile, puteți alege un plastic alb pentru lână. Este mult mai practic să decorați lâna din sticle maro.
 • Esența procesului: prima dintre produsele din plastic sunt benzi tăiate, apoi fiecare piesă de prelucrat este tăiată în benzi înguste, fără a ajunge la margine pentru câteva centimetri. Părțile sunt aduse cu grijă la gaz, astfel încât benzile înguste să se înfășoare în jurul cercului, imită lâna pudelului buclat.
 • Pudelul este cusut pe fundul labei. Fiecare ham de lână nouă ascunde cu succes punctul de atașare al celui anterior.
 • O alta sticla de 5 litri este necesara pentru a taia urechile cainelui, care sunt acoperite si cu lana de plastic pe ambele parti. Apoi, acestea sunt fixate pe cap cu șuruburi lungi de autofiletare.
 • În stadiul final, se formează botul câinelui. Nasul poate fi construit din partea de jos a sticlei, vopsit în negru. Ochii - butoane negre pe tija, pre-fixate cu fir.

În forma completă, un pudel frumos va fi de 90-95 cm înălțime. Dacă se dorește, se poate face două culori, subliniind sânul, vârful coada și partea inferioară a picioarelor.

La această lucrare este terminată, o ședere plăcută!

 • Girafă din sticle de plastic

 • Papagalii din sticle de plastic cu mâinile lor

 • Crinii din sticle de plastic cu mâinile lor

 • Fluture dintr-o sticlă de plastic cu mâinile tale

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map