Perdele frumoase

Perdele frumoase

Perdelele în sală - acesta este un element important al designului, ale cărui alegere ar trebui tratată destul de atent. Ele joacă un rol important, subliniind frumusețea interiorului. Mă bucur că puteți găsi în magazine multe variante diferite, că uneori este chiar dificil să alegeți unul separat. Cu toate acestea, pentru a alege în mod corespunzător perdele în cameră, trebuie să ia în considerare câțiva factori. Aceasta include dimensiunea și numărul de ferestre, stilul unei camere, paleta de culori a camerei și textura mobilierului.

Să luăm în considerare variantele de produse care pot fi utilizate pentru o cameră de zi, o sală sau altă cameră. Dar nu le vom discuta pur și simplu, veți vedea aceste perdele frumoase în fotografie.

Soiuri de perdele frumoase

Dacă sunteți un estete născut și iubiți frumusețea, atunci, pentru bucuria voastră, există un număr mare de soiuri de picturi frumoase pe care le puteți cumpăra pentru casa ta. Diferite culori la modă și elegante, stiluri, diverse materiale de produse sunt accesibile. Dar, alegerea lor depinde în principal de o direcție stilistică a unei săli, a unui salon sau a unui dormitor. Designul modern are multe tendințe, dar vom discuta cele mai bune și cele mai populare dintre ele:

 1. Design clasic - pentru el o caracteristică specială este un anturaj festiv, pentru crearea căruia se folosesc perdele cu pietre și lambrechine.
 2. şi aici modern diferă asimetria și linia curbată. Materialul pentru perdele este ales lumina, iar culorile - pastel. Uneori sunt folosite desene cu ornament. Astfel de perdele frumoase pot fi combinate cu tapițerie de mobilier.
 3. Provence. Acest stilistic poate fi subliniat de perdele din materiale naturale. Acestea pot fi produse din in, bumbac sau chintz. Dacă vorbim despre tonurile perdelelor, atunci în culorile prioritare cum ar fi albastru, măslin, bej, roz, alb. Acestea vor sublinia frumusețea provinciei Provence.
 4. Nu mai puțin popular este minimalismul. Pentru el, nu este nevoie să folosiți perdele frumoase, strălucitoare și pompoase, cum ar fi pentru clasici. Această direcție se caracterizează prin simplitate și un număr minim de elemente diferite. Prin urmare, produsele pentru el, ca forma lor, aleg simplu și discret.
 5. Hi-Tech mai complicat. Dacă vorbim de perdele și perdele care nu duc funcționalitate, atunci nu sunt folosite. Cel mai adesea recurg la blind-uri funcționale etc.
Fiți atenți! Pentru o sală mică nu este recomandabil să folosiți perdele grele și mari cu un lambrequin. În acest caz, este mai bine să trăiți într-un stil minimalist.

În cazul în care nu aveți nicio idee despre ce perdele aveți nevoie în sală, puteți acorda atenție acestor tipuri de perdele:

 • Roman Perdele - în exterior ceva de genul blind-uri. Ele sunt drepte, dar ele au o ridicare netedă. Plăcile sunt formate în forma asamblată. Puteți vedea perdele romane frumoase pentru sala din fotografie;
 • japoneză Perdelele sunt ideale pentru crearea unui stil oriental. Țesătura lor este făcută din țesături dense și se află într-o poziție verticală. Acestea constau în segmente separate, numărul cărora poate varia de la două la șapte. Elementele din camera de zi pot fi scurte sau lungi. Adesea ele sunt atârnate pe ferestre mari.
 • aspect clasic perdele. Ele sunt realizate sub formă de perdele drepte fabricate din țesături care sunt decorate cu lambrequin. Se potrivesc perfect în designul clasic al camerei;
 • Jaluzele plisate - este, de asemenea, un fel de blind-uri. Produsele sunt fabricate din hârtie sau textile. Ele pot fi combinate cu perdele simple pentru un living sau o sală;
 • jaluzele rulou Folosit pentru ferestre largi și înguste. Acestea sunt fixate în orificiul ferestrei sau pe fereastra în sine. Deschideți și închideți din cauza mecanismului casetei. Poate fi automat sau mecanic. Potrivit pentru hi-tech sau minimalism;
 • franceză Perdelele sunt realizate din material ușor, cum ar fi șifonul sau voalul. Pe toată lungimea lor se adună în falduri. Este clar că pentru Provence se vor potrivi perfect. Ele sunt frumoase și elegante.

Atunci când cumpără, nu se bazează pe moda de perdele frumoase. Începeți din interiorul spațiilor și posibilitățile dvs. financiare. Chiar și produsele cele mai la modă, frumoase și costisitoare vor părea inadecvate în interiorul sau în interiorul acela. Dar modelele selectate corect, deși nu sunt cele mai la modă și nu cele mai scumpe, vor fi un plus excelent la sediul dvs.

Sfat! Înainte de a cumpăra acest tip de perdele, aflați dimensiunile ferestrei și determinați dimensiunea produselor. Ei trebuie să știe în avans, pentru a nu cheltui banii în zadar.

Folosim sfaturi de proiectare pentru selectarea perdelelor în sală

Așa cum spun mulți designeri, draperiile și draperiile moderne frumoase nu sunt doar direcția și textura potrivită stilistică, ci și culoarea și tonul selectat calitativ. Dar, înainte de a alege tonul produselor, este important să luați în considerare întregul interior al camerei. În ciuda numărului mare de culori diferite, puteți alege astfel de modele care ar fi în unitate cu sala. Nu ar trebui să-și piardă aspectul, căldura și confortul atractiv.

Pentru a alege corect culoarea, vă recomandăm să citiți următoarele sfaturi:

 • Dacă aveți nevoie pentru a mări vizual o mică sală sau cameră de zi, apoi utilizați culori deschise pentru perdele. Ele vor face ca camera să fie lumină și aerisită. Uită-te cât de frumos este posibil să ridici astfel de perdele, în combinație cu mobilierul și un interior comun;
 • Dar tonurile verzi vă pot liniști, deoarece această culoare are un efect relaxant. Nu e de mirare că toți copacii, iarba, florile au această culoare. După o zi de lucru tare și stresantă, o astfel de situație va fi foarte binevenită;
 • În ceea ce privește tonurile violet, liliac, albastru, gri și metalic, se vor potrivi perfect în camera luminoasă. Astfel de culori frumoase de perdele sunt potrivite pentru stilul high-tech, creând un mediu autonom și original;
 • vopsea de culoare și maro dau camerei o energie calmă și destul de puternică. Acestea subliniază statutul premiselor;
 • Utilizarea de culori luminoase, cum ar fi galben, roșu, portocaliu și roz, este potrivită pentru stilurile orientale. Astfel de culori va da bucurie și stare de spirit pozitivă.
Fiți atenți! Dacă doriți să nu decorați camera sau sufrageria, ci și să le protejați de lumina puternică a soarelui, puteți utiliza draperiile de noapte cu tonuri întunecate. Foarte popular este tesatura speciala - blackout.

Utilizând perdele cu un lambrequin

Mulți vorbesc despre perdele cu lambrequins. Cu toate acestea, nu toată lumea știe ce este. Suntem siguri că ați văzut multe elemente decorative atât de frumoase de mai multe ori, dar nu ați acordat atenție numelui lor. Pentru cei care nu știu, lambrequin este un element decorativ special care este fixat pe partea de sus a perdelelor, crescând vizual înălțimea tavanului. Uită-te cât de frumoase sunt perdelele cu el.

Produsul poate fi de două tipuri:

 • Soft, care este cusută la perdele. Lambrequin servește în scopuri decorative;
 • Greu, fixat pe perete, închiderea cornierului și ajustarea dimensiunii deschiderii ferestrei.

Nu aveți nevoie să-l cumpărați cheltuind banii. Este suficient să vă faceți singur de la orice țesătură doriți. Cu toate acestea, unii încă nu doresc să folosească acest element decorativ, deoarece cumpără cornișe frumoase, care sunt păcat să se ascundă. Puteți face altfel: cumpărați o cornișă inconștientă pentru un preț scăzut și decorați-vă totul cu un lambrequin.

Sfat! Elementele decorative rigide sunt folosite pentru orice direcție stilistică. Dar lambrechinele moi sunt potrivite pentru stilul clasic sau romantic.

concluzie

După cum puteți vedea, există multe perdele frumoase la vânzare. Dar ei vor putea să-ți decoreze camera doar dacă sunt corect selectați și inscripționați într-un stil comun. Între o astfel de varietate de produse frumoase, puteți cumpăra pentru dvs. cea mai bună opțiune. În avans, luați în considerare alegerea dvs., luați în considerare dimensiunile, direcția interioară și culoarea. Doar după aceea puteți merge la magazin și puteți cumpăra un produs decent și frumos.

 • Blindurile s-au îndoit

 • Decorarea ferestrelor cu perdele

 • Un copac în interiorul unei case de țară

 • Piele de piele din interior

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map