Placi de terase "Velvet"

Placi de terase “Velvet”

Zada este considerată drept cel mai bun material ca o terasă. Se aseamănă cu caracteristicile stejarului, aceleași, puternice, dense, durabile și rezistente la tot felul de efecte. Nu este de mirare că este folosit ca o placă de terasă, deoarece această structură este supusă influenței constante a factorilor meteorici, umane și altor factori. În zilele noastre, lemnul este prelucrat în diferite moduri. În special pentru terase și verande, au fost folosite panouri, ale căror profil este acoperit cu un mic tiv.

Mulțumită acestui fapt, pantofii nu vor aluneca în vremea ploioasă. Acest profil poartă numele de placă de terasă "Velvet". În poporul comun se numește "anti-alunecare". Să învățăm mai detaliat caracteristicile și caracteristicile acestui material, materia primă pentru care este de obicei zada.

Terasă, ca element de arhitectură

Designul corect al peisajului unei case private include nu numai un pat de flori, gazon, foișor sau grădină, ci și o terasă confortabilă sau verandă. Acesta va oferi teritoriului o viziune completă și veți obține un loc convenabil în care puteți petrece serile cu rudele dvs., vă puteți servi cina, carne de prăjit etc.

Și punctul principal în crearea unei astfel de terase este un material de calitate care să reziste încărcăturii, mersului constant și influenței atmosferice. Acestea includ:

 • precipitații;
 • diferențele de temperatură;
 • vânt;
 • influența razelor UV;
 • temperatură scăzută în timpul iernii.

Și în toate cazurile, podeaua de pe terasă este din lemn. Este evident că placa de ciment, piatră sau bitum aici va fi necorespunzătoare. Arborele nu este numai frumos din exterior, ci și ecologic, nu va arde picioarele când soarele este puternic. Și dacă, înainte ca placile pentru terasă să fie de scurtă durată, podelele care se fac astăzi pot dura mai mulți ani. Zada este un exemplu.

Placa de terasă din zada "Velvet" a câștigat inima multor proprietari de terase deschise. De ce? Să aflăm.

Caracteristici de zada

Larice este o specie de conifere care nu își pierde popularitatea. Pe grămezi de zada se află St Petersburg și Veneția. Și asta spune deja foarte mult. Este de remarcat faptul că zada rezistă ciupercii, putregai slab, nu este curbată și nu este răsfățată de insecte. Datorită acestor factori, terasele de zada pentru terase au devenit una dintre cele mai bune. Și datorită procesării de tip „Velveteen“ un, material non-alunecare, iar umiditatea nu se acumulează pe suprafață, care curge în jos canelurile. De ce "Velvet"? Uită-te la fotografia unei plăci de terasă asemănătoare. În exterior, seamănă cu țesături de corși. Prin urmare, acest nume.

Trebuie remarcat faptul că zada are o proprietate uimitoare - stabilitate la temperatură. Și aceasta înseamnă că nu se tem de schimbările de temperatură, variind de la -50 la +50 ℃. Materialul nu se va sparge, iar spărgătorul, stând desculț pe o placă de catifea, nu te ridici. Și datorită fitoncidelor, care stă în picioare de panouri, aerul este plin de un miros abia perceptibil, care are un efect benefic asupra ta.

Caracteristicile zidului de cocos

Mai întâi de toate, să examinăm dimensiunile produselor. Plăcile pot avea o secțiune de 20, 27, 32 și 45 mm. În ceea ce privește lățimea, este în intervalul de 90-140 mm. Cu toate acestea, dimensiunea standard sau de rulare este considerată a fi de 140x127 mm.

Dacă vorbim despre lungimea plăcilor de catifea, atunci este foarte diferită. Există scânduri de 1.65 m lungime, și există 4 m. Totul depinde de nevoile clientului. Intervalul în dimensiuni este de 0,5 m. Prețul plăcii pentru terasă este determinat din secțiune, cantitatea de umiditate, gradul și lățimea.

Prin standard, este posibil să se facă distincția între 4 varietăți ale unei plăci dintr-un zarch. Fiecare clasă este caracterizată de starea suprafeței plăcilor din partea frontală. În ceea ce privește calitățile fizice ale soiurilor, ele nu diferă.

Cea mai înaltă clasă de lemn de cocos este clasa "Extra". Acest lucru înseamnă că pe partea frontală nu există noduri, pete rășinoase, benzi în formă albastră și în formă de inimă. Toate panourile seamănă cu ridicarea, deși pot fi mici zgârieturi și fisuri. Dar partea inversă nu este controlată.

Fiți atenți! Costul unei astfel de placi vă poate surprinde. Concentrându-se pe mărime, 1 m2 de panouri va avea un etichetă de preț de 29-34 y. e.

Dar lista și caracteristicile altor soiuri:

 1. Varietatea "C". Una dintre cele mai ieftine. Poate exista daune mecanice (2 bucăți pe 1 m - aceasta este norma). Nu se va face fără găuri de la noduri (1 bucată pe 1 m). Alte defecte de suprafata nu sunt controlate, asa ca nu fi surprinsi ca materialul le va avea. Totul este determinat de prețul care ajunge la 11-14 y. e. pe 1 m2.
 2. Gradul "B". Opțiunea este mai bună. Aici nu mai sunt tolerate pete, fibros, dungi de rășină și găuri din noduri. În ceea ce privește defectele mecanice, este permisă doar o piesă pe metru. Într-o cantitate limitată, placa de zid va avea fisuri, un miez și noduri. La 1 m2 trebuie să plătiți între 16 și 19 ani. e.
 3. Gradul "A". Albastrul este absent, la fel ca și benzile de bază, găuri de noduri, pete rășinoase, benzi și zone neplanificate. În limitele buzunarelor obișnuite de rășină, mici fisuri și zgârieturi. Costul este de la 20 la 29 USD. e.

Plăcile "Velvet" au un avantaj față de cele netede. La urma urmei, din cauza brazdelor va fi mai greu de alunecare, iar apa de ploaie nu se va acumula la suprafata. Datorită acestui copac nu va putrezi, și nu veți intra într-o băltoacă.

concluzie

Dacă vă gândiți la ce material să faceți terasa, asigurați-vă că zada este o opțiune ideală. Totuși, dacă nu-ți poți permite, folosește un alt material. Numai aici, în prioritate ar trebui să fie un profil de corzi, care tolerează mai bine influența atmosferei și este mai convenabil pentru proprietar.

 • Consiliul de bord

 • Placă compozită din lemn-polimer

 • Pozarea unei terase din lemn de zada

 • Placă de teracotă fără sudură

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map