Anjing botol plastik

Anjing botol plastik

Pemilik kawasan pinggir bandar cepat atau lambat memikirkan reka bentuk landskap. Unsur-unsur hiasan mahal tersedia untuk beberapa, tetapi juga menarik untuk menghiasi wilayah tanpa kos kewangan yang ketara. Botol plastik akan datang untuk menyelamatkan, skop permohonan mereka hampir tidak terhad.

Pelbagai model anjing

Terlepas dari tujuan dacha, sama ada ia berfungsi sebagai tempat berehat atau berfungsi sebagai jururawat tanah-basah, persoalan reka bentuk landskap tidak dapat dipindahkan. Kraf lucu yang diperbuat daripada botol plastik akan menarik perhatian kanak-kanak dan menghiburkan orang dewasa. Proses pembuatan itu sendiri mempromosikan perpaduan generasi dan hobi yang menarik.

Setelah menetapkan untuk menghiasi laman web ini dengan tokoh anjing, pertama sekali, adalah perlu untuk menentukan lokasi dan saiznya. Ruang kecil yang terbuka mampu menghiasi kos kerdil dari botol plastik. Untuk wilayah besar, lebih baik memilih model anjing yang lebih tinggi, dan bahan di atasnya akan diperlukan lebih banyak.

Terdapat banyak pilihan untuk menghias anjing berdasarkan botol plastik. Mari kita berikan beberapa contoh. Mengambil mereka sebagai asas, anda boleh memperbaiki model dengan menambahkan pengetahuan anda.

Ia semudah membuat moncong lucu anjing dari dua bahagian botol plastik. Butiran tambahan - telinga, semua elemen ditetapkan bersama gam yang boleh dipercayai yang akan menahan hujan dan beku. Cat dipilih untuk kerja-kerja luaran, sangat estetik melihat anjing, dihiasi dengan cat akrilik. Kemudian semuanya bergantung pada kecenderungan seni para tukang. Mata dan muncung untuk anjing plastik boleh dibeli di jabatan khas untuk kraf, mengambil butang yang menarik, menghiasi dengan penanda atau cat.

Sangat mudah untuk menambah reka bentuk landskap dengan mini bunga yang asli, yang menyerupai dachshund. Agar tidak repot-repot dengan lukisan, sebotol plastik bayang coklat diambil untuk kraf.

Seluruh proses terdiri daripada empat langkah:

 • Lubang segi empat tepat dipotong untuk mengisi dengan tanah.
 • Di bahagian bawah, disyorkan untuk membuat lubang agar kelembapan berlebihan tidak terkumpul.
 • Mata ditunjukkan.
 • Anjing itu diikat dengan telinga dari botol plastik kedua.

Jika anda ingin memperbaiki model, kadarnya boleh ditambah dengan kaki pendek. Fungsi mereka dilakukan oleh paip PVC atau botol plastik botol 0.5 liter.

Aksara kreatif seperti idea berikut tentang anjing futuristik.

Pilih apa yang anda suka dan mulakan.

Membuat pudel

Marilah kita terperinci mengenai versi rumit pudel itu. Anjing seperti itu dari botol plastik dengan tangan mereka sendiri akan mengambil sedikit masa luang. Tetapi hasilnya untuk masa yang lama akan menggembirakan pengunjung ke dacha.

Mari mulakan proses:

 • Tubuh anjing dikumpulkan dari tiga botol dengan kapasiti 5 liter. Pada dua salinan, hanya leher yang terputus, di bahagian ketiga kekal di tengah tanpa bahagian bawah dan bahagian atas. Bahan kerja ini menghubungkan dua yang terdahulu.
 • Semua bahagian dipasang bersama-sama dengan skru mengetuk diri sendiri, panjang keseluruhan badan anjing kira-kira setengah meter.
 • Lubang yang disediakan untuk kaki. Bagi mereka, wayar dua wayar padat diambil, panjang setiap bahagian diukur dengan margin dari perhitungan: panjang kaki adalah 45 cm ditambah 20-25 cm untuk laluan melalui botol plastik dan penetapan berikutnya.
 • Kaki anjing dibalut dengan kain penebat tebal 5 mm, direka untuk melindungi lantai. Di luar, keseluruhan bahan kerja dipasang dengan teliti dengan pita pelekat, ini akan membolehkan anda melekat pada skru sendiri mengetuk pada peringkat seterusnya.
 • Dari bahagian bawah kaki anjing, kawat dua wayar terputus dan bengkok dalam arah yang berbeza.
 • Untuk memberi anjing garis besar yang dipercayai akan membantu untuk memperbaiki kaki di bahagian atas. Untuk melakukan ini, botol plastik untuk 1.5 liter dipotong dari bahagian bawah, segala-galanya dipotong separuh. Bahagian dengan leher dipasang pada kaki anjing di kawasan sendi lutut, bahagian atasnya tetap dengan skru mengetuk diri di batang plastik botol.
 • Tindakan ini diduplikasi pada kaki depan dan belakang anjing.
 • Leher poodle terbentuk dari botol plastik 2 liter, di mana leher dipotong. Bahagian bawah terletak di bahagian atas di kawasan kepala masa depan, bahagian atas dipotong dibaiki oleh skru ke badan.
 • Untuk ketua anjing itu akan memerlukan satu lagi botol plastik, yang memotong bahagian pertengahan. Unsur-unsur disertakan sedemikian rupa supaya bahan kerja yang lebih kecil dimasukkan ke dalam yang lebih besar. Secara tradisinya, butirannya diperbaiki dengan skru dan dipasang pada batang dengan lehernya.
 • Botol plastik kecil produk tenusu akan melaksanakan fungsi bingkai untuk ekor anjing.
 • Ia adalah giliran saya untuk mengatasi bulu haiwan.
  Kenyataan itu! Sekiranya anda ingin mandi secara teratur, membersihkan habuk dan serpihan, anda boleh memilih plastik putih untuk bulu. Lebih praktikal untuk menghiasi bulu dari botol coklat.
 • Inti dari proses: pertama produk plastik dipotong jalur, maka setiap benda kerja dipotong ke jalur sempit, tidak mencapai tepi untuk beberapa sentimeter. Bahagian-bahagiannya dengan teliti dibawa ke gas supaya jalur sempit membungkus lingkaran, meniru bulu pudel keriting.
 • Pudel dijahit di bahagian bawah kaki. Setiap abah-abah bulu baru berjaya menutup titik lampiran yang sebelumnya.
 • Satu lagi botol 5 liter diperlukan untuk memotong telinga anjing, yang juga ditutup dengan bulu plastik di kedua-dua belah pihak. Kemudian mereka dipasang di atas kepala dengan skru mengetuk diri sendiri.
 • Pada peringkat akhir, muncung anjing terbentuk. Hidung boleh dibina dari bahagian bawah botol, dicat hitam. Mata - butang hitam pada batang, dipasangkan dengan wayar.

Dalam bentuk lengkap, poodle yang bagus akan tinggi 90-95 cm. Jika dikehendaki, ia boleh dibuat dua warna, menekankan payudara, hujung ekor dan bahagian bawah kaki.

Pada kerja ini selesai, penginapan yang menyenangkan!

 • Jerapah dari botol plastik

 • Burung beo dari botol plastik dengan tangan mereka sendiri

 • Lili botol plastik dengan tangan mereka sendiri

 • Rama-rama dari botol plastik dengan tangan anda sendiri

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map