Vloeibare behang Bioplast

Vloeibare behang Bioplast

Als u dit of dat afwerkingsmateriaal kiest, is het belangrijk vooraf te weten welke voor- en nadelen u later zult tegenkomen tijdens de werking van het nieuwe interieur. Onlangs, een zeer populair vloeibaar behang Bioplast - een soort decoratieve pleister, die helpt om coatings te maken, in textuur die lijkt op een zijden basis.

In de uitverkoop vindt u een breed scala aan kleurencomposities. Ze worden gevormd op basis van cellulose en lijm. Aan hen zijn kleurstoffen en elementen toegevoegd die het mogelijk maken reliëfstructuren te maken. De verscheidenheid aan kleurenoplossingen is niet het enige voordeel van het beschreven materiaal.

Voors en tegens van het kiezen van een vloeibaar behang Bioplast

Oekraïens vloeibaar behang Bioplast kan bogen op een groot aantal positieve eigenschappen. Wij duiden de meest elementaire van hen aan.

 1. Bioplast Wallpapers zijn niet bang voor plotselinge temperatuurveranderingen, de hele coating is niet bedekt met kleine scheurtjes, dus het beschreven materiaal kan worden gebruikt voor het afwerken van slecht verwarmde kamers.
 2. In tegenstelling tot papieren achtergronden, decoratieve pleisters niet burn-out in de zon, zelfs na het verstrijken van de tijd blijven de muren om hun mooie uiterlijk te plezieren.
 3. Vloeibaar Bioplast-behang kan gemakkelijk op de muur worden aangebracht, een soortgelijke omstandigheid verklaart de populariteit van het beschreven afwerkingsmateriaal voor diegenen die liever zelf reparaties uitvoeren zonder reparatieteams te betrekken.
 4. De praktijk leert dat het gebruik van vloeibaar behang Bioplast helpt om de warmte- en geluidsisolatie van de kamer te verbeteren.
 5. De samenstelling van het materiaal omvat milieuvriendelijke componenten, behang als decoratief pleister geeft tijdens het gebruik geen toxische stoffen af ​​in de lucht, wat betekent dat dergelijke verbindingen volledig veilig zijn voor de mens.
 6. Muren, die worden aangebracht op vloeibaar Bioplast-behang, hopen geen water op, ze laten de basis toe om te "ademen". Het ontbreken van een broeikaseffect voorkomt de vorming van schimmel- en schimmelpopulaties in het appartement.
 7. Met behulp van vloeibaar behang kan Bioplast naadloze afwerklagen maken die niet bang zijn voor stof en vuil.
 8. Om het beschreven afwerkingsmateriaal aan te brengen, is het niet nodig om het oppervlak vooraf te egaliseren. Hij gemakkelijk maskeren kleine scheuren en kuilen, dus ervaren ontwerpers de voorkeur aan Bioplast vloeibare behang voor het ontwerp van niet-standaard of harde oppervlakken, waarbij plakken hele web roll zeer moeilijk zal zijn te kiezen.

Let op! Het beschreven materiaal heeft één textuurvariëteit - het helpt om het effect van stoffen zijden stoffen te simuleren.

De fabrikant biedt twee productielijnen: de ene omvat het gebruik van gouden draden, de andere - zilver. Als een experimentele serie te koop, onlangs ontvangen composities met speciale sprankels. Ze benadrukken en versterken het gevormde effect.

Uit al het bovenstaande kan worden afgeleid dat het vloeibare vloeibare behang een groot decoratief potentieel heeft. Maar zelfs zij hebben hun tekortkomingen. Ze moeten worden overwogen, hun voorkeuren formuleren.

Een soortgelijk soort decoratieve pleister is bang voor vocht. Het vergemakkelijkt het proces van het ontmantelen van de reeds afgewerkte afwerking aanzienlijk, dus fabrikanten raden af ​​om vloeibaar Bioplast-behang voor badkamerreparatie te kopen. Zorg voor een nieuw oppervlak zal niet moeilijk zijn, de gerenoveerde muren kunnen worden opgezogen en afgeveegd met een droge doek, maar nat reinigen is gecontra-indiceerd. Dit verklaart waarom het vloeibare Bioplast-behang niet kan worden gebruikt om de wanden in de keuken af ​​te werken. Vergeleken met andere afwerkingsmaterialen, is de Oekraïense "Bioplast" niet goedkoop.

Materiële functies

Wat is Silk Yellow Bioplast Wallpaper? Deze verbindingen, aan de basis waarvan een grote hoeveelheid natuurlijke zijdevezel wordt gemengd. Ze worden gewaardeerd voor het feit dat een dergelijk materiaal direct op het betonoppervlak kan worden aangebracht zonder eerst te bepleisteren. Het is eenvoudiger om een ​​dergelijke coating te herstellen. Om dit te doen, het beschadigde gebied nat, verwijder voorzichtig de bevroren medley, zorgvuldig afvoer van de plot, en zet het geheel op zijn nieuwe batch van het eindproduct samenstelling gips.

Te koop kunt u twee soorten vloeibaar behang Bioplast vinden:

 1. in de vloeibare toestand;
 2. in een droog poeder.

Droog poeder wordt verdund met water tot een zachte consistentie. In deze vorm kan Bioplast vloeibaar behang gemakkelijk op het wandoppervlak worden aangebracht. In de vloeibare toestand zijn de formuleringen al klaar voor gebruik. Deze variëteit is praktisch voor diegenen die eerst besloten om zichzelf te repareren en met dergelijke vulstoffen te experimenteren. Gebruik voor het aanbrengen van vloeibaar behang een speciale roller of bouwspatel. De verfspuit maakt het gemakkelijker om aan te brengen.

Let op! Je kunt vloeibaar behang van Bioplast niet alleen aanbrengen op muren, maar ook op pijpen. Deze omstandigheid helpt de geplaveide communicatie in de kamer te verbergen en met succes te maskeren.

Technologie voor het aanbrengen van vloeibaar behang Bioplast

Om ervoor te zorgen dat het beschreven afwerkingsmateriaal al zijn beste eigenschappen kan aantonen, is het belangrijk om het correct op het muuroppervlak aan te brengen. De fabrikant op de verpakking geeft de bijzonderheden van dit proces aan. Als je de instructie bestudeert, is het gemakkelijk om te weten in welke verhouding een droog mengsel moet worden geplant. Maar ervaren meesters staan ​​klaar om enkele geheimen te delen die het esthetische uiterlijk van het eindresultaat verbeteren.

 • Dus, nogmaals aandacht besteden aan de noodzaak van strikte naleving van alle aanbevelingen van de fabrikant, geformuleerd om de voorbereiding van een mengsel van vloeibaar behang voor toepassing op de wanden te vergemakkelijken. Ervaren meesters verdunnen droge mixen van tevoren en laten ze twaalf uur brouwen. Deze actie verbetert de technische eigenschappen van vloeibare Bioblast-achtergronden. Ze zijn veel meer plastic. Vóór applicatie moet de gereconstitueerde samenstelling opnieuw grondig worden geroerd.
 • Roeren kan het beste handmatig worden gedaan. De bouwmixer kan de taak aanzienlijk verlichten, maar het zal de bestaande structuur gemakkelijk vernietigen. Waarom het effect van zijden behang niet zal zijn wat de fabrikant beweert.
 • Het gebruik van een ijzeren spatel voor het aanbrengen van vloeibaar behang Bioplast kan alleen worden verstrekt door een bouwvakker met ervaring in het werken met decoratieve pleisters. En dat allemaal omdat het tijdens het aanbrengen belangrijk is om de vereiste druk op de spatel te vinden en te vangen. Als u er te veel op drukt, kunt u het gewenste effect niet reproduceren (een metalen spatel breekt gemakkelijk de delicate laag zijde reliëf). Onvoldoende persen leidt ertoe dat de compositie gewoon van de muur valt. En dit is ook slecht.
 • Om vloeibaar behang te mengen is Bioplast noodzakelijk met de juiste hoeveelheid berekening. Eén kneding volstaat voor het verwerken van één muur. Als een muur is versierd met twee mixen, bestaat het risico van zichtbare overgangen die de hele weergave schenden.
 • Breng vloeibaar behang Bioplast in twee lagen aan op de muur: de dikte van de eerste basis mag niet meer dan 2-3 mm bedragen, de dikte van de afwerkingslaag mag niet groter zijn dan 2 mm.
Let op! De beschreven afwerking droogt binnen 72 uur. Pas daarna kunt u de ruimte gaan gebruiken voor het beoogde doel.

Varianten van het maken van tekeningen en patronen

Met behulp van vloeibare Bioblast-achtergronden kun je patronen en patronen op de muren maken. Om zo'n idee te implementeren is het nodig:

 1. voorbereidend op de muur om een ​​potloodschets van de toekomstige compositie te tekenen;
 2. voor de toepassing van het mengsel beter om een ​​rubberen spatel nemen, gebruik eerst een mengsel van dezelfde kleur aangebracht op de wand, wordt gemalen langs de contour van de figuur (het is belangrijk in dit stadium niet buiten de grenzen van tekening), en vult de ruimte binnen de kleurcomponenten;
 3. Je kunt na 3-4 uur met de volgende kleur werken.

Let op! De algehele foto ziet er spectaculair uit als je erin slaagt om alle kleuren toe te passen met een laag van dezelfde dikte.

Het toepassingsgebied van vloeibaar behang Bioplast

Bij het versieren van woonruimten kan dit soort decoratie bijna overal worden gebruikt. Behalve de badkamer (vanwege de hoge vochtigheidsdrempel) en de keuken (vanwege het grote risico op vervuiling).

Vanuit een esthetisch oogpunt en tactiele sensaties is Bioplast vloeibaar behang ideaal voor het verfraaien van woonkamers en slaapkamers. De textuur van zijde is aangenaam om aan te raken, het heeft een nogal nobele en respectabele uitstraling. Met behulp van dit soort decoratie zijn gezellige en gezellige interieurs eenvoudig te creëren, waarin het zeer aangenaam is om te zijn.

Als er glitters in de compositie zitten, is het gemakkelijk om het effect van pracht en chic te vormen. Met behulp van een dergelijke afwerking is het niet nodig om alle wanden te versieren. Het is het beste geschikt om functionele zones te isoleren. Toevoeging van additieven in de basissamenstellingen maakt het aanzienlijk mogelijk de decorativiteit van de ontvangen facturen te vergroten. Als je bijvoorbeeld een volk toevoegt, kun je volumineuze afbeeldingen op de muren maken en hun oppervlak revitaliseren. Ervaren ontwerpers gebruiken deze techniek graag om de ruimte visueel uit te breiden.

Zoals u kunt zien, heeft het vloeibare behang van Bioplast uitstekende technische en esthetische kenmerken en dit verklaart de grote populariteit onder potentiële consumenten.

video

 • Hoe de lijm van het behang te verwijderen

 • Hoe behang op gips te lijmen

 • Hoe wallpapers op triplex te lijmen

 • Hoe behang op olieverf lijmen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map