Arbor från trädstammar med egna händer

Arbor från trädstammar med egna händer

Paviljonger från trädstammar kan dekoreras i olika stilar, med hänsyn till utformningen av resten av lokalerna samt de personliga preferenser som ägaren till webbplatsen har. Låt oss analysera olika varianter av arbours, vi kommer att fördela deras särdrag.

Asiatisk stil

Det motsvarar sådana trädgårdar, som är gjorda i kinesisk och japansk inredning. Mellan stilen finns en betydande likhet, varför vissa ägare av landsplatser, som inte har erfarenhet av inredning, förvirrar dem med varandra. Anledningen till denna likhet är att i japansk arkitektur finns det en hel del element som lånas från kinesiskt sätt.

Tips! Vid uppbyggnaden av ett kinesiskt lusthus bör särskild uppmärksamhet ägnas åt taket. Det anses vara kallkortet för denna inre riktning, gör sommarstugan igenkännlig.

Till exempel kan takets form väljas i form av fyra eller sex ansikten, skapa två nivåer för den. Som ett obligatoriskt element för en sådan konstruktion, låt oss välja de böjda kanterna vid det skapade taket.

Det är nödvändigt att uppmärksamma det faktum att i den klassiska konstruktionen dekorerade dekoration bilder fairy drakar och dekorativa lyktor, kompletterat med röda tofsar.

Japansk arkitektur

Trots likheten med kinesisk arkitektur finns det i denna inre riktning och dess särdrag. Det finns till exempel skillnader i byggnadens konstruktion. Japansk kultur förutsätter fasthållning, raka linjer, mjuka färger, släta ytor. Bygg sådana paviljonger från trädstammar (bild), sedan måla i brun, svart eller mörk körsbärsfärg.

OBS! Japansk stil innebär ett minimalt antal dekorativa element.

Till exempel är det möjligt att använda som ett dekorativt element släta linne gardiner och möbler att välja mellan mörkt trä, utspridda på soffan kuddar, liknande i färg gardiner.

Den ursprungliga träborgen från trädstammar med egna händer, japanska och kinesiska varianter, användbara tips för nybörjare, hittar du allt detta i videofragmentet

Ryska och ukrainska designstil

Sådana alternativ för utformningen av sommarveranda har sitt ursprung från 18 och 1700-talet. De liknar det sätt som var typiskt för bönderna vid den tiden.

Frasen "ukrainska stil" designers betraktas som en variant av vitkalkade hus, som har en halmtak, och ligger intill stängslet att sätta på sina krukor och banker. Proffs på jobbet i "ukrainska stil" försöker använda för att dekorera hållare dessa ljusa och utmärkande egenskaperna hos de inre områdena.

Tips! För att skapa den högsta likheten med den ukrainska stilen, är taket av trädet täckt med halm. Stallar gör en halv logg, som visar primitiviteten hos folkarkitekturen.

Visst, nu har några ytterligare detaljer uppträtt i denna inre riktning. Till exempel, istället för tunga stockar idag väljer hyvlade brädor, som i hög grad förenklar uppgiften att byggare och designers, också göra själva designen mer ljus och luftig.

OBS! Den ukrainska trenden innebär att "leka runt" detaljer. Till exempel är det möjligt enligt Ukrainska stylize spis grill eller grill, lusthus för närvarande göra runt staketet av kvistar, som utfärdat hans flera dekorationer.

Ryska sommarpergolerna

Detta område omfattar flera olika varianter av sommarbyggnader. Den rustika stilen antar den maximala likheten hos sommarveranda med en bondgård. Låt oss betrakta dess särdrag en liten senare, först kommer vi att utkalla boyar-designen, som slår med en mängd vackra och komplexa sniderier.

För framställning av sådana arbors väljs ett "rund" träd eller en fyrkantig bar. Openwork carving används för att dekorera staket och pelare.

Dessutom är boyarstilen lämplig och snidade vackra kolonner, liksom dekorativa luckor skapade under taket. När man inredar rummets inre utrymme, rekommenderar professionella att man väljer inslag av inredning, som liknar den ukrainska riktningen.

Tips! I boyarveranda istället för härden kan du skapa en imitation av en riktig rysk ugn.

Möbler är bättre att välja från brädor, lägger till bilden av en gammal samovar, vacker keramik, järn.

Rustik design

Det är ett slags rustikt inredningsriktning. Om Provence härstammar i Frankrike, uppträdde landet i Amerika, då har den rustika stilen inte ett visst "hemland", det är en kollektiv bild av en lantlig livsstil.

Provencalsk riktning innebär inte att man använder ljusa färger, de ska vara bleka, som om de bränns under de ljusa sommarsolens strålande strålar.

Tips! För Provence, som den dominerande färgen, väljer inredningen professionella vita.

När du väljer möbler för Provence föredrar bäst att ge en lätt rottingmöbler gjorda av naturliga rotting eller produkter som använder konsten smide, svarvning alla element i vitt.

Vid val av textilier till Provence rekommenderar interiör experter att välja vackra tyger som har ett litet blommönster. Till exempel, i Provence lämpliga linne gardiner, mjuka kuddar för möbler, duk. Om så önskas kan du också dekorera med blommiga blomkrukor och placera curlingblommor i dem.

slutsats

Oavsett vilken stil du väljer att designa din sommarveranda, försök ta hänsyn till alla särdrag hos den valda stilen. Till exempel, för Provence, värderas naturlighet och naturlighet, och i kinesiska paviljonger försöker de skapa en lyxig miljö. Eventuell inre riktning kan "utspädd" genom att blanda flera design stilar samtidigt

  • Arbor från pallets egna händer

  • Hur man bygger en källare under en ladugård

  • Hur man bygger en trädborr i landet

  • Gazebo i orientalisk stil

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map