Flytande tapeter i korridoren

Flytande tapeter i korridoren

Hallen är det rum där gästerna ständigt kommer. Det är på korridoren att de som är för första gången i din lägenhet ger ett intryck av hela huset, dess ägare (ett urval av en dekorerad hall på bilden).

Eftersom hallen är "telefonkortet" i hela huset är det viktigt att dess dekoration är vacker och funktionell.

Regler för att välja bakgrundsbilder i korridoren

Flytande tapeter i korridoren började användas inte så länge sedan. Många husägare stoppas av höga kostnader.

Tips! Om du väljer att dekorera väggen med en smal väggväg, välj material av ljusa färger.

Du kan uppnå effekten av visuell expansion av rymden i rummet.

I det resulterande interiören borde det finnas en harmoni mellan möbelelement, extra tillbehör, valda flytande tapeter. Annars kommer korridoren att ha ett oföränderligt utseende, det kommer vara svårt att betrakta det som en prydnad för din lägenhet (på bilden finns det en variant av att avsluta väggarna i en smal hall).

Att avsluta väggarna med tapeter anses fortfarande vara en av de vackraste och ursprungliga, så det är viktigt att välja rätt material för korridoren. Med tanke på det höga permeabiliteten i detta rum kan du använda en kombination av flytande material med tvättbar vinyl tapeter för att dekorera väggarna (på bilden - en variant av den designade korridoren).

Den del av korridoren, som är mest utsatt för förorening, måste klistras med tvättbar tapet, och resten av väggarna är gjorda med icke tvättbara material (ett urval av sådana "snygga" på insidan - på bilden).

Funktioner av användning

I den moderna inredningen i en stadslägenhet, när du dekorerar väggar i korridoren, kan du i allt högre grad observera flytande tapeter. Genom sina yttre egenskaper liknar de dekorativa plaster (ett exempel på användningen av flytande tapeter på insidan av fotot).

OBS! Vid dekoration av väggar är det tillrådligt att använda tjänster av professionella, så att det erhållna resultatet kommer att glädja dig och gästerna i lägenheten under lång tid.

Om du inte har färdigheter att arbeta med dessa "nyckfulla" efterbehandlingsmaterial, hitta omedelbart efter avslutningen av denna mästers väggar. Bland de flytande tapeterna (exempel på bilden) noteras ett stort färgområde.

De erbjuds av tillverkare i en färgversion, men om du vill kan du alltid välja intressanta applikationer för väggarna i korridoren. Ett intressant alternativ i inredningen är användningen av stenciler för flytande tapeter, tack vare vilken väggens dekoration förvärvar ett helt annat, individuellt utseende. Med hjälp av flytande tapeter är det lätt att dölja mindre oegentligheter, sprickor, öka ljudisoleringen i rummet. Tack vare det faktum att när du applicerar det här ytmaterialet på väggarna, är lederna inte synliga på ytan, finishen visar sig vara jämn och vacker (ett exempel på att använda flytande tapeter på insidan på bilden).

Designertekniker

Nyligen erfarna designers försöker kombinera flera varianter av ytbehandlingar på en gång och utarbeta projekt för hallar. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt att realisera olika kreativa idéer, en intressant och ovanlig inredning av detta rum (i bilden - ett av dessa alternativ).

För dem som bestämde sig för att klistra in flytande tapeter i korridoren, erbjuder vi ett videofragment

Tips! Glöm inte att varje detalj är viktig i korridorns inre. För att din hall ska få ett estetiskt utseende måste du jobba hårt.

Om funktioner i färgskala

I inredningen spelar färg en särskild roll. Tack vare honom kan du med fördel framhäva hallen, expandera den visuellt. Tänk på den idealiska designen (exempel på bilden), använd de tips som erbjuds av erfarna mästare.

För att göra din korridor inte bara ljus och rymlig, men också praktisk, försök att komplettera ljus nyanser med en mörk bakgrund, applikationer, abstrakta ritningar. I det här fallet kommer din hall att bli original, funktionell, praktisk (i bilden - ett exempel på en sådan lösning).

Missbruk inte mörka färger, eftersom de kommer att introducera en mörk atmosfär i korridoren, visuellt minska dess storlek. Förutom färgmatchning är det viktigt att använda korrekt i korridoren och ytterligare belysningsutrustning. Väggsconces kan placeras på motsatta väggar, dessutom är det på taket önskvärt att bygga några strålkastare. I det här fallet kommer den flytande tapeten att se helt annorlunda ut, korridoren fylls med lyx och harmoni. Ett ovanligt utseende ger korridoren randig tapeter. För att skapa dem behöver du en bakgrundsblandning av två färger. Först appliceras huvudtonen på väggarna med hjälp av en konstruktionsrulle, en pensel.

OBS! Det är viktigt att vänta på den fullständiga torkningen av huvudtonen, först därefter börja dekorera väggarna med remsor av olika färg.

Om du har en smal och lång korridor måste du välja en flytande tapeter för mjuka toner. För att utöka utrymmet kan du använda en horisontell remsa längs hela längden på väggen.

Som ett klassiskt alternativ kan du överväga en kombination av paneler med flytande tapeter. Den nedre delen av korridoren är dekorerad med paneler, varav det är inte särskilt svårt. Övre delen är dekorerad med flytande tapeter.

Tips! För att skapa interiören var vacker och harmonisk, kan du välja paneler och bakgrundsbilder av samma färg, men olika nyanser.

Designerna anser att applikationer är ett intressant alternativ. Du kan välja färdiga bilder i byggnaden eller rita med hjälp av ett datorprogram din version av mönstret, skriv ut det på klibbigt papper. Med hjälp av sådana material kan du bli av med mindre nackdelar på väggarna. Till exempel kan du placera små marker eller sprickor under ansökan.

Fördelar med att använda flytande strider i korridoren

Tillverkare erbjuder dessa ytbehandlingar i olika nyanser. Detta gör det möjligt att lönsamt använda flytande tapeter när man tänker genom insidan av korridoren. Väggarnas soliga färger hjälper till att skilja de delar av möbler som valts ut för korridoren. För de som gillar kreativa lösningar, föreslår vi att man försöker kombinera olika nyanser och tillsatser i form av paljetter, rhinestones, silke. Denna symbios bidrar till en visuell ökning av rymden i rummet, vilket ger korridoren en individualitet. Om du använder flytande tapeter för att dekorera väggarna i korridoren behöver du inte slösa tid och materiella resurser på att noga förbereda väggarna för att klara av. Det räcker att köpa en tapetblandning, förbereda den i strikt överensstämmelse med instruktionerna från tillverkaren och omedelbart starta reparationsarbetet. Nackdelen med att använda sådana ytbehandlingar är att du kan se det slutliga resultatet av arbetet först efter det att vätskematerialen har torkat helt ut.

De grundläggande principerna för att dekorera korridoren

Om du äger en liten Khrusjtjov, förtvivla inte. Med hjälp av råd från professionella designers kan du aktivera din egen styrka en liten korridor i "telefonkortet" i din lägenhet. Till att börja med är det viktigt att välja rätt bakgrundsfärg, tänk igenom deras konsistens och använd extra dekorativa element. I en liten korridor kommer platsen för ett stort antal extra föremål att vara olämpligt. Flytande tapeter är bättre att kombinera med tvättbara täta material, förutom ett vackert utseende för att få ett funktionellt rum. Glöm inte att väggarna i korridoren ofta berörs med smutsiga händer. Hushållsdjur använder bara väggarna i korridoren för att fästa sina klor. Idealiska skyddsåtgärder för detta rum är en tjock färgfärg, men förutom praktiken vill du njuta av de vackra väggarna! För att lyckas hantera den svåra uppgiften, ta en titt på den flytande tapeten.

Dessa material lämnar inte obehagliga fogar på den dekorerade ytan, så du kan skapa vackra och jämna väggar i korridoren utan några problem. Dessutom kommer du inte att möta ett sådant problem som gradvis flakning av tapeter. Under driftperioden kommer flytande tapeter behålla sitt ursprungliga estetiska utseende, tackar dig och dina gäster. Om en sektion på väggen är skadad, vilket är typiskt för ett rum som en entré, behöver du inte helt ta bort alla ytbehandlingar. Det räcker bara för att blöta det skadade området, ta bort den skadade tapeten och efter att ha torkat väggen helt, applicera ett nytt lager av vätskeblandningen. Kostnaden för en sådan restaurering kommer att vara betydligt lägre än förvärvet av ny tapeter och lim. Som en del av dessa ytbehandlingar finns det bomull, papper, silke, så den färdiga beläggningen elektrifieras inte. Fina dammpartiklar kommer inte att lockas till väggarna på din korridor. Ett stort antal färger, olika sätt att applicera flytande tapeter på väggarna, möjligheten att kombinera dem med andra ytbehandlingar, gör att du kan få ett fantastiskt resultat.

slutsats

Bland de olika finishmaterial som för närvarande erbjuds av tillverkare på byggmarknaden hör en särskild plats till flytande material. När du väljer dem för utformning av korridoren, överväga funktionerna i deras typer. Material baserade på cellulosa är inte lämpliga för ett rum som en korridor, eftersom de snabbt absorberar fukt och smuts. Bakgrundsstruktur med en stencrumb är den dyraste för priset, men de är erkända av professionella som mest hållbara och hållbara. De är idealiska för korridorer, hjälper till att förverkliga de mest våldsamma designidéerna. För extra skydd kan de täckas med ett lager av akryllack.

  • Vinyl tapeter på en non-woven bas

  • Beskrivning av non-woven tapeter

  • Flytande tapeter i köket

  • Vätske tapeter i inredningen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map