Течна тапета Биопласт

Течна тапета Биопласт

Избор овог или оног материјала за завршну обраду, важно је претходно сазнати које предности и недостатке ће се појавити касније током рада новог ентеријера. Недавно је веома популарна течна тапета Биопласт - нека врста декоративног малтера, која помаже у стварању премаза, у текстури која подсећа на свилену базу.

На продају можете наћи широк спектар боја састава. Они се формирају на бази целулозе и лепка. За њих се додају боје и елементи који омогућавају стварање рељефних текстура. Разноликост боја решења није једина предност описаног материјала.

Предности и слабости избора течних тапета Биопласт

Украјински течни тапет Биопласт се може похвалити великим бројем позитивних карактеристика. Ми означимо најосновније од њих.

 1. Биопласт Валлпаперс се не плаше изненадних промена температуре, цијели слој није прекривен ситним пукотинама, тако да се описани материјал може користити за завршавање слабо загрејаних просторија.
 2. За разлику од папира, декоративни малтери не изгореју на сунцу, чак и након проласка времена зидови настављају задовољити њихов леп изглед.
 3. Биопласт течност тапета се лако може ставити на зид, као околност објашњава популарност описаног Завршни материјал за оне који воле да раде поправке на својим рукама без учешћа поправке посада.
 4. Пракса показује да коришћење течних тапета Биопласт помаже у побољшању топлотне и звучне изолације простора.
 5. Састав материјала укључује еколошке компоненте, позадина као декоративни малтер током рада не отпушта токсичне супстанце у ваздух, што значи да су таква једињења потпуно безбедна за људе.
 6. Зидови, који се наносе на течни Биопласт позадина, не акумулирају воду, они омогућавају основу за "дишу". Недостатак ефекта стаклене баште спречава настанак плесни и гљивичних популација у стану.
 7. Уз помоћ течних тапета Биопласт може да створи беспрекорне завршне премазе који се не плаше прашине и прљавштине.
 8. За примену описаног материјала за завршну обраду, није потребно претходно нивелирати површину. Он је једноставно маска мале пукотине и рупе, па искусни дизајнери воле да бирају Биопласт течног тапета за дизајн нестандардних или чврстој подлози, на којој ће лепљење цео руно бити веома тешко.

Обрати пажњу! Описани материјал има једну текстурну разноврсност - помаже у симулацији утицаја тканине од свиле.

Произвођач нуди две производне линије: један укључује употребу златих нити, а други - сребро. Као експериментална серија за продају, недавно су добили композиције са специјалним сјајима. Наглашавају и ојачавају формирани ефекат.

На основу свега наведеног, може се видети да су тапете за био-пластичне течности одличан украсни потенцијал. Али чак имају и своје недостатке. Треба их узети у обзир, формулишући своје жеље.

Слична врста декоративног малтера се плаши влаге. У великој мјери олакшава процес демонтаже већ завршених обрада, тако произвођачи не препоручују куповину течних Биопласт тапета за поправку купатила. Брига за новом површином неће бити тешко, реновирани зидови се могу усисати и обрисати сувом крпом, али влажно чишћење је контраиндиковано. Ово објашњава зашто се текућина Биопласт не може користити за завршетак зидова у кухињи. У поређењу са другим завршним материјалима, украјински производи "Биопласт" нису јефтини.

Карактеристике материјала

Шта је Силк Иеллов Биопласт Валлпапер? Ова једињења, на основу којих се помеша велика природна свиленкаста влакна. Цијењени су због чињенице да се такав материјал може нанијети директно на бетонску површину без претходно малтерисања. Лакше је учинити рестаурацију таквог премаза. Да би то урадили, оштећени површина влажна, пажљиво извадите замрзнуте микс, пажљиво драин радњу, а затим ставити на свом новом серије готовог композиције малтера.

На продаји можете пронаћи двије варијанте течних тапета Биопласт:

 1. у течном стању;
 2. у сувом праху.

Суви прах се разређује водом до малог конзистенције. У овом облику, тепљиви тапет Биопласт се лако наноси на површину зида. У течном стању су формулације већ спремне за рад. Ова сорта је практична за оне који су се први пут одлучили да се поправи и експериментишу са таквим пуњењем. За наношење текућих тапета користите специјалну ваљак или грађевинску шпатулу. Распршивач боје олакшава наношење.

Обрати пажњу! Можете наносити течне позадине од Биопласта не само зидовима, већ и цевима. Ова околност помаже да се сакрије и успешно маскира асфалтиране комуникације у соби.

Технологија примене течних тапета Биопласт

Да би описани завршни материјал могао да демонстрира сва своја најбоље особине, важно је правилно наносити на површину зида. Произвођач на амбалажи указује на специфичности овог процеса. Проучавајући инструкцију, лако је знати у којим размјерама треба посадити сув мјешавину. Али искусни мајстори су спремни да деле неке тајне које омогућавају побољшање естетског изгледа финалног резултата.

 • Дакле, још једном обратите пажњу на потребу за строго поштовање свих препорука произвођача, формулисаних да олакшају припрему мешавине течних тапета за наношење на зидове. Искусни мајстори унапред разграђују суве мешавине и омогућавају им да пију дуже од дванаест сати. Ова акција побољшава техничке особине течних Биобласт тапета. Они су много пластичнији. Пре наношења, реконституисани састав треба поново темељно мешати.
 • Мешање се најбоље врши ручно. Миксер конструкције може знатно олакшати задатак, али ће лако уништити постојећу структуру. Зашто ефекат свилених тапета неће бити оно што тврди произвођач.
 • Коришћење гвоздене лопатице за наношење течних тапета Биопласт може само да добије грађевински радник са искуством у раду са декоративним малтерима. И све то зато што је у процесу примјене важно пронаћи и ухватити потребан степен притиска на лопатицу. Ако га прекомерно притиснете, нећете моћи да репродукујете жељени ефекат (метална лопатица лако руши деликатан слој олакшања свиле). Недовољно притисак доводи до чињенице да композиција једноставно пада са зида. И ово је такође лоше.
 • За мешање текућих тапета Биопласт је потребан са тачном количином обрачуна. Једно гнетење треба да буде довољно за обраду једног зида. Ако је један зид украшен двема мјешавинама, постоји ризик да се добију видљиви прелази који крше цјелокупну заступљеност.
 • Нанесите течни тапет Биопласт на зид у два слоја: дебљина прве базе не би требало да прелази 2-3 мм, дебљина завршног слоја не би требало да прелази 2 мм.
Обрати пажњу! Описани завршни слој се суши у року од 72 сата. Тек након тога, можете почети користити простор за предвиђену сврху.

Варијанте стварања цртежа и шаблона

Уз помоћ течних Биобласт тапета можете створити обрасце и обрасце на зидовима. За реализацију такве идеје неопходно је:

 1. прелиминарно на зиду да нацрта скицу оловке будућег састава;
 2. За примену смеше је боље да се гумени лопатице, користећи је први пут примењен на зид мешавину исте боје, да се меље дуж контуре фигуре (важно је у овој фази не иду изван граница скици), а затим попуњава простор унутар компоненти у боји;
 3. Можете радити с следећом бојом након 3-4 сата.

Обрати пажњу! Укупна слика ће изгледати спектакуларна ако успијете да примјените све боје с слојем исте дебљине.

Област примене течних тапета Биопласт

Код украшавања стамбеног простора, ова врста декорације може се користити скоро свуда. Осим купатила (због прага високе влаге) и кухиње (због високог ризика од загађења).

Са естетске тачке гледишта и тактилних сензација, Биопласт течна тапета је идеална за уређење дневних соба и спаваћих соба. Текстура свиле је пријатна на додир, има прилично племенит и угледан изглед. Уз помоћ ове врсте декорације, удобни и удобни ентеријери се лако стварају, у којима је веома пријатно.

Ако у композицији постоје глиттерс, лако је формирати ефекат сјаја и шик. Уз помоћ такве завршне обраде није неопходно украшавање свих зидова. То је најбоље што је погодно за изолацију функционалног зонирања. Додавање адитива у основним композицијама омогућава значајно повећање декоративности примљених фактура. На пример, додавање народа помаже у креирању обимних слика на зидовима и оживљавању њихове површине. Искусни дизајнери воле да користе ову технику како би визуелно проширили простор.

Као што видите, Биопласт течна тапета има одличне техничке и естетске карактеристике, што објашњава њихову популарност међу потенцијалним потрошачима.

Видео

хттпс://иоуту.бе/ИЕфАКС29Ткб4

 • Како уклонити лепак из позадине

 • Како лепити тапете на гипсу

 • Како лепити позадине на шперплоца

 • Како лепити тапете на боју уља

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − = 36

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map