Arbor iz stebrov z lastnimi rokami

Arbor iz stebrov z lastnimi rokami

Paviljoni iz drevesnih kovčkov lahko okrasimo v različnih stilov, ob upoštevanju zasnove preostalih prostorov, pa tudi osebnih želja lastnika mesta. Analiziramo različne variante arburjev, dodelili bomo njihove posebne značilnosti.

Azijski stil

Ustreza takšnim vrtnim hišam, ki so izdelani v kitajski in japonski notranji smeri. Med slogom je pomembna podobnost, zato nekateri lastniki državnih krajev, ki nimajo izkušenj z notranjo umetnostjo, jih zmedo med seboj. Razlog za to podobnost je, da v japonski arhitekturi obstaja kar nekaj elementov, ki so izposojeni s kitajske mode.

Nasvet! Pri gradnji kitajskega gazeba je treba posebno pozornost nameniti strehi. Šteje se, da je klicna karta te notranje zadeve, naredi poletno hišo prepoznavno.

Na primer, obliko strehe lahko izbirate v obliki štirih ali šestih obrazov, ustvarite dve ravni za to. Kot obvezen element za takšno konstrukcijo, izberemo ukrivljene robove na ustvarjeni strehi.

Treba je opozoriti na dejstvo, da je s klasično dekoracijo stavba okrašena z imeni pravljičnih zmajov, pa tudi dekorativne luči, dopolnjene z rdečimi ščetkami.

Japonska arhitektura

Kljub podobnosti s kitajsko arhitekturo je v tej notranji smeri in njenih značilnostih. Na primer, obstajajo razlike pri oblikovanju stavbe. Japonska kultura prevzema zadrževanje, ravne črte, mehke barve in gladke površine. Zgradite takšne paviljone iz drevesnih stebrov (na sliki), nato barve v rjavi, črni ali temni češnjev barvi.

Pozor, prosim! Japonski slog vključuje najmanjše število dekorativnih elementov.

Na primer, lahko uporabite perilo gladke zavese kot dekorativni element in izberete pohištvo iz temnega lesa s širjenjem mehkih vzglavnikov na kavču, podobno barvi za zavese.

Izvirna arbura iz drevesnih debel z lastnimi rokami, japonskimi in kitajskimi različicami, uporaben nasvet za začetnike, vse to boste našli v video fragmentu

Ruski in ukrajinski oblikovalski slog

Take možnosti za oblikovanje poletnih verand izhajajo iz 18. in 17. stoletja. So podobni načinu, ki je bil tipičen za kmete tistega časa.

Izraz "ukrajinski stil" oblikovalci štejejo kot različico bele hiše, ki ima slamnato streho, poleg tega pa je ograja za ogrščice z lonci in kozarci. Strokovnjaki, ki delajo v "ukrajinskem slogu", poskušajo uporabiti te svetle in prepoznavne značilnosti notranje smeri za dekoriranje arburjev.

Nasvet! Če želite ustvariti največjo podobnost ukrajinskemu slogu, je streha arbusa prekrita s slamo. Stojnice, ki predstavljajo polovico dnevnika, prikazujejo primitivnost ljudske arhitekture.

Seveda so se v tej notranji smeri pojavile še nekatere dodatne podrobnosti. Na primer, namesto težkih dnevnikov so danes izbrane deske, kar znatno poenostavi nalogo graditeljev in oblikovalcev, poleg tega pa je gradnja še bolj lahka in zračna.

Pozor, prosim! Ukrajinski trend vključuje "igranje okoli" podrobnosti. Na primer, lahko stilizirate BBQ ali žar z ukrajinskim štedilnikom, naredite pravo ograjo okrog gazeba in jo okrasite z več dekorskimi elementi.

Ruski poletni Pergolas

To območje vključuje več različnih variant poletnih stavb. Kmečki stil prevzame največjo podobnost poletne verande s kmečko kočo. V nadaljevanju bomo razmišljali o njegovih značilnih lastnostih, najprej bomo izrisali barcelonsko zasnovo, ki naleti na različne lepe in kompleksne rezbarije.

Za izdelavo takšnih dirk je izbrano "okroglo" drevo ali kvadratna vrstica. Rezbarjenje z odprtinami se uporablja za dekoriranje ograj in stebrov.

Poleg tega je bojar slog primeren in izrezljane lepe stebre, kot tudi dekorativne vrzeli, ustvarjene pod streho. Pri dekoriranju notranjega prostora sobe, strokovnjaki priporočajo izbiro elementov dekor, podobno ukrajinski smeri.

Nasvet! V bojarski verandi namesto ognjišča lahko ustvarite posnemanje prave ruske pečice.

Pohištvo je bolje izbrati od plošč, dodati podobo starega samovarja, lepe keramike, železa.

Rustika

To je nekakšna rustikalna notranja smer. Če je Provence izvirala iz Francije, se je država pojavila v Ameriki, potem v rustikalnem slogu nima določene "domovine", je kolektivna podoba podeželskega načina življenja.

Provansalna smer ne vključuje uporabe svetlih barv, temveč bi morali biti bledi, kot da bi bili žgani pod žgočimi žarki svetlega poletnega sonca.

Nasvet! Za Provanso, kot prevladujoča barva, notranji strokovnjaki izberejo belo.

Pri izbiri pohištva za Provence je najbolje, da se namesto lahkega protja pohištva iz naravnega ratana ali izdelkov, ki uporabljajo umetno kovanje, barvanje vseh elementov v beli barvi.

Pri izbiri tekstila za Provence notranji strokovnjaki priporočajo izbiro lepih tkanin, ki imajo majhen cvetlični tisk. Na primer, v Provansu so primerne perilo iz perila, mehke blazine za pohištvo, prt. Po želji lahko okrasite cvetlične lončke, v njih pa položite curling cvetje.

Zaključek

Ne glede na to, kateri stil se boste odločili za oblikovanje vaše poletne verande, poskusite upoštevati vse posebne podrobnosti izbranega sloga. Na primer, za Provans se vrednoti naravnost in naravnost, v kitajskih paviljonih pa poskušajo ustvariti razkošno okolje. Vsako notranjo smer se lahko "razredči" z mešanjem več oblikovalskih stilov

  • Arbor iz palet z lastnimi rokami

  • Kako zgraditi klet pod skedjo

  • Kako zgraditi arburo v državi

  • Gazebo v orientalskem slogu

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

98 − 89 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map