Tekoča ozadja na hodniku

Tekoča ozadja na hodniku

V hodniku je prostor, v katerem gostje stalno prihajajo. Na hodniku je, da tisti, ki prvič v vašem stanovanju ustvarijo vtis celotne hiše, lastnikov (vzorec okrašenega hodnika na fotografiji).

Ker je hodnik "klicna kartica" celotne hiše, je pomembno, da je njena dekoracija lepa in funkcionalna.

Pravila za izbiro tapet v koridorju

Tekoče ozadje na hodniku se je začelo uporabljati ne tako dolgo nazaj. Mnogi lastniki stanovanj se ustavijo zaradi visokih stroškov.

Nasvet! Če se odločite za okrasitev stene z ozko steno, izberite materiale svetlih barv.

Lahko dosežete učinek vizualne ekspanzije prostora v prostoru.

V notranjosti, ki je nastala, mora obstajati harmonija med elementi pohištva, dodatnimi dodatki, izbranimi tekočimi ozadji. V nasprotnem primeru bo hodnik imel nepopustljiv videz, težko ga bo videti kot okras vašega stanovanja (na fotografiji je na voljo tudi različica zaključka sten v ozkem hodniku).

Dokončanje sten z ozadjem se še vedno šteje za eno najlepših in izvirnih, zato je pomembno, da izberete prave materiale za hodnik. Glede na visoko prepustnost te sobe lahko uporabite kombinacijo tekočih materialov s pralnim vinilnim ozadjem za okraševanje sten (na fotografiji - varianta zasnovanega hodnika).

Ta del dvorane, ki je najbolj dovzetna za okužbe, je treba pokleit pralno ozadje in ostalo dekoracijo sten se izvaja ne pere (vzorec takšnih "trikov" v notranjosti - na fotografiji).

Značilnosti uporabe

V sodobni notranjosti mestnega stanovanja, ob dekoriranju sten v koridorju, lahko vse bolj opazujete tekoče ozadje. S svojimi zunanjimi značilnostmi so podobni dekorativnemu ometu (primer uporabe tekočih ozadij v notranjosti fotografije).

Pozor, prosim! Pri dekoriranju sten je priporočljivo uporabljati storitve strokovnjakov, tako da bo dobljeni rezultat navdušil vas in goste v stanovanju za dolgo časa.

Če nimate veščin za delo s temi "muhastimi" zaključnimi materiali, takoj poiščite zaključek sten tega mojstra. Med tekoče ozadje (vzorec na fotografiji) opazimo velik barvni razpon.

Proizvajalci jih ponujajo v enobarvni različici, vendar če želite, lahko vedno izberete zanimive aplikacije za stene v koridorju. Zanimiva možnost v notranjosti je uporaba šablon za tekoče ozadje, zaradi česar dekoracija sten pridobi povsem drugačen, individualen videz. S pomočjo tekoče ozadja je enostavno skriti manjše nepravilnosti, razpoke, povečati zvočno izolacijo v prostoru. Glede na to, da po nanosu na steno materiala za prevleko na površini ni vidnih spoji in zaključna jo dobimo gladko in lepo (primer uporabe tekočine v notranjosti ozadje sliko).

Dizajnerske tehnike

V zadnjem času izkušeni oblikovalci poskušajo združiti več različic končnih materialov hkrati, pri čemer načrtujejo projekte za hodnike. Ta pristop omogoča uresničevanje različnih ustvarjalnih idej, zanimive in nenavadne dekoracije te sobe (na sliki - ena od teh možnosti).

Za tiste, ki se sami odločijo, da prilegajo tekoče ozadje v koridorju, ponujamo video fragment

Nasvet! Ne pozabite, da je vsaka podrobnost pomembna v notranjosti koridorja. Če želite, da vaš hodnik pridobi estetski videz, boste morali trdo delati.

O značilnostih barvne lestvice

V notranjosti imajo barve posebno vlogo. Zahvaljujoč njemu lahko prednostno poudarite hodnik, ga vizualno razširite. Če razmišljate o idealni obliki (na primer na sliki), uporabite tiste nasvete, ki jih ponujajo izkušeni mojstri.

Da bi vaš koridor ne le lahkoten in prostoren, temveč tudi praktičen, poskusite dopolniti svetlobne odtenke s temnim ozadjem, aplikacijami, abstraktnimi risbami. V tem primeru bo vaš hodnik postal izviren, funkcionalen, praktičen (na fotografiji - primer takšne rešitve).

Ne zlorabljajte temnih barv, saj bodo v koridor uvajale temno vzdušje, vizualno zmanjšale njegovo velikost. Poleg barvnega ujemanja je pomembno, da se pravilno uporablja v hodniku in dodatni svetlobni opremi. Stenske naslone je mogoče postaviti na nasprotne stene, poleg tega pa je na stropu zaželeno zgraditi nekaj reflektorjev. V tem primeru bo tekoča ozadje videti povsem drugačno, koridor bo napolnjen z razkošjem in harmonijo. Neobičajen videz daje koridorju črtasto ozadje. Za njihovo ustvarjanje potrebujete mešanico ozadij dveh barv. Najprej se na stene uporablja glavni ton z uporabo gradbenega valja, čopiča za barve.

Pozor, prosim! Pomembno je počakati na popolno sušenje glavnega tona, šele po tem začnemo okrasiti stene s trakovi druge barve.

Če imate ozek in dolg hodnik, morate izbrati tekoče ozadje za mehke tone. Če želite razširiti prostor, lahko uporabite vodoravni trak vzdolž celotne dolžine stene.

Kot klasična možnost lahko upoštevate kombinacijo plošč s tekočimi ozadji. Spodnji del koridorja je okrašen s ploščami, katerih skrb ni težko. Zgornji del je okrašen s tekočimi ozadji.

Nasvet! Za ustvarjanje notranjosti je lep in harmoničen, lahko izberete panele in ozadja iste barve, vendar različne sence.

Oblikovalci razmišljajo o uporabi aplikacij kot zanimive možnosti. Izberete lahko v že pripravljenih slikah zgradbe ali pa s pomočjo računalniškega programa svojo verzijo vzorca natisnete na lepljivem papirju. S pomočjo takšnih materialov se lahko znebite manjših pomanjkljivosti na stenah. Na primer, pod aplikacijo lahko položite majhne žetone ali razpoke.

Prednosti uporabe tekočih bitk v koridorju

Proizvajalci ponujajo te zaključne materiale v različnih odtenkih. To vam omogoča, da uporabite tekoče ozadje pri razmišljanju skozi notranjost hodnika. Trdne barve sten pomagajo razlikovati elemente pohištva, izbranega za koridor. Za tiste, ki imajo radi kreativne rešitve, predlagamo, da poskušate kombinirati različne odtenke in dodatke v obliki bleščic, ščitnikov, svile. Ta simbioza prispeva k vizualnemu povečanju prostora v prostoru, daje koridor individualnost. Če uporabljate tekoče ozadje za dekoriranje sten na hodniku, vam ne bo treba izgubljati časa in materialnih virov pri skrbni pripravi sten za dokončanje. Dovolj je kupiti mešanico ozadij, jo pripraviti v skladu z navodili proizvajalca in takoj začeti popravilo. Pomanjkljivost uporabe takšnih končnih materialov je, da lahko vidite končni rezultat opravljenega dela šele potem, ko so tekoči materiali popolnoma posušeni.

Osnovna načela dekoriranja hodnika

Če imate majhen Hruščov, ne obupajte. S pomočjo nasvetov profesionalnih oblikovalcev lahko svojo lastno moč vklopite v majhen hodnik v »klicno kartico« svojega stanovanja. Za začetnike je pomembno, da izberete pravo barvo ozadja, razmišljate s svojo teksturo in uporabite dodatne dekorativne elemente. V majhnem hodniku bo lokacija velikega števila dodatnih predmetov neprimerna. Tekoče ozadje je bolje združiti s pralnimi gostimi materiali, poleg lepega videza, da bi dobili funkcionalno sobo. Ne pozabite, da se stene na hodniku pogosto dotikajo umazanih rok. Domači hišni ljubljenčki uporabljajo samo stene na hodniku, da bi jih krepili. Idealne možnosti zaščite za to sobo je debel plašč barve, vendar poleg praktičnosti, tako želite uživati ​​v čudovitih stenah! Če želite uspešno obvladati to težavno nalogo, si oglejte tekoče ozadje.

Ti materiali na okrašeni površini ne bodo pustili neprijetnih spojev, tako da lahko brez težav ustvarite čudovite in celo stene na hodniku. Poleg tega se ne boste soočali s tako težavo kot s postopnim lomljenjem ozadja. V tekočem obdobju bo tekoče ozadje ohranilo svoj prvotni estetski videz, prosim vas in vaše goste. Če je del stene poškodovan, kar je značilno za sobo, kot je predsoba, vam ni treba popolnoma odstraniti vseh končnih materialov. Dovolj je samo, da zmočimo poškodovano območje, odstranimo poškodovano ozadje in po popolnem sušenju stene uporabimo novo plast tekoče mešanice. Stroški takšne obnove bodo znatno nižji od nakupa novih ozadij in lepila. Kot del teh končnih materialov je bombaž, papir, svila, tako da končni premaz ni elektrificiran. Drobni delci prahu ne bodo privlačni na stene vašega koridorja. Veliko različnih barv, različnih načinov uporabe tekočih ozadij na stenah, možnost kombiniranja z drugimi končnimi materiali, vam omogoča, da dobite neverjeten rezultat.

Zaključek

Med različnimi končnimi materiali, ki jih trenutno ponujajo proizvajalci na gradbenem trgu, posebno mesto pripada tekočinam. Pri izbiri za zasnovo hodnika upoštevajte značilnosti svojih vrst. Materiali na osnovi celuloze niso primerni za prostor, kot je hodnik, saj hitro absorbirajo vlago in umazanijo. Tekstura ozadja s kamnito drobtino so najcenejša za ceno, vendar jih strokovnjaki priznavajo najbolj trajne in trajnostne. Idealne so za koridorje, pomagajo uresničiti najbolj drzne ideje oblikovanja. Za dodatno zaščito so lahko prekriti s slojem akrilnega laka.

  • Vinilne tapete na netkani podlagi

  • Opis netkane ozadje

  • Tekoče ozadje v kuhinji

  • Tekoča ozadja v notranjosti

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 24 = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map