Wat is grillage

Wat is grillage

Rostvertk (van het "groei" - rooster en "verk" - gebouw) - een ontwerp dat een uniforme belasting van het gebouw op palen of fundering implementeert.

Rostvertk - geschiedenis en moderniteit.

De eerste grillage was een raster van roosters waarop de vloer was gelegd. Moderne grillage kan worden gemaakt van hout of beton. Houten zijn gestapeld op een kussen van puin of grind en gebruikt om lichte gebouwen te bouwen. Beton is bestand tegen zware belastingen en wordt veel gebruikt in civiele en industriële bouw.

rasterwerk

Classificatie van grills op niveau ten opzichte van de nulmarkering.

Er zijn drie soorten grillage, afhankelijk van hun locatie ten opzichte van de nulmarkering.

  • Hoge, verhoogde of verhoogde grillage. Bevindt zich ruim boven het nulmerkteken van grond of water en vestigt zich in havenfaciliteiten, bij het bouwen van gebouwen op water of in wetlands. Hij wordt boven de grond geheven en hangt als in de lucht, waardoor schade aan het gebouw in geval van overstroming wordt voorkomen.
  • Verhoogde of gemalen grillage. Het is zo gerangschikt dat de bovenkant op het nulteken staat. Soms wordt voor de creatie de bovenste laag van de grond verwijderd en wordt een speciale grond gelegd die bestand is tegen zwelling.
  • Lage zoektocht naar ondergrondse grillage. Het wordt gebruikt bij de bouw van de meeste industriële gebouwen en gebouwen. Het wordt gekenmerkt door een zekere diepte onder het nulpunt van de lay-out. Een kleine kuil graaft eronder, de bodem is bedekt met aarde, die niet aanzienlijk expandeert als het bevriest.

Soorten grillage, afhankelijk van de gebruikte palen.

Roeien kan worden gemengd op afgewerkte heipalen of op heipalen, gevormd tijdens het bouwproces, er is ook een variant van plaatsing van roosters op geboorde heipalen.

  • Roeien op kant en klare palen verbindt speciaal voorbereide houten palen, buizen of pilaren met gewapend beton.
  • Grillen op geboorde palen wordt gevormd door versterking en gieten van beton tijdens de constructie. Voor het maken van heipalen worden metalen of polymeerbuizen gebruikt, waarin metalen fittings worden geïnstalleerd, zand en puin voor het gieten op de bodem, evenals een polymeerfilm die de voet van de stapel beschermt tegen de impact van grondwater. Het materiaal voor het storten ervan is beton met een hoge sterkte. Na het uitharden worden de palen met elkaar verbonden door grills, die in de bekisting worden gegoten en indien nodig worden versterkt.

Wat zijn de grillage-methoden volgens de methode van rangschikking?

Er zijn verschillende opties voor het maken van grillage. Dit kan een betonnen strook zijn die wordt gemaakt door in de bekisting te gieten met of zonder wapening, of het kan een solide gewapende betonnen plaat zijn die pilaren of palen verbindt.

Grillen voor lichte constructies kunnen houten balken zijn, zelf stapels met elkaar verbinden en de dragers zijn voor toekomstige muren van het huis.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map