Kaj je dnevnik

Kaj je dnevnik

Laga - Glavni nadstropje struktura element in vodoravno ploščo v domovih in poslovnih zgradbah. Laghi se ne uporabljajo v gradbeništvu plošče (jih nadomesti s ploščo in armiranobetonske talne žarke), vendar so takšne rešitve so precej dražji in izgubijo težo.

Kako pobrati zaplete

Zaostanek v klasičnem konceptu stavbe je pravokotne oblike, izdelane iz gradbenih lesenih razredov. Dnevniki se posušijo in hranijo vsaj eno leto pod krošnjami, da dosežejo zahtevano vsebnost vlage v lesa.

Pomembno! Pred uporabo se dnevniki pregledajo za morebitne napake, razpoke in, če je potrebno, nastavi geometrijo palice.

Laghi

Ker bodo hlodi na dnu hiše v vlažnih pogojih, pogosto s pomanjkanjem prezračevanja, lesa bodi prepričan impregnirani z zaščitnimi sredstvi. To zagotavlja vzdržljivost tal, zmanjša verjetnost deformacije površine tal, videz razpok in potekov talnih plošč. Primer dela z lesenimi dnevniki si lahko ogledate v naslednjem videu:

Zelo redko, vendar še vedno obstajajo objekti, ki uporabljajo eksotične vrste lag: nosilci so izdelani iz visoke trdnosti polimer, kovinski, montažne. Te inovativne metode gradnje dojemajo pozorna oblikovalci, predvsem zaradi stroškov in novosti.

Polaganje dnevnika

Montažne funkcije

Namestitev hloda se opravi po izgradnji temeljev, žaganju ali lesu spodnjega tla. Bodite pozorni! Če so točke dotika s betona ali opeke baze, da dobimo zlaganje zamiku polietilen hidroizolacijo, strešni material. gradbeni dnevniki Na nizko rast, so jih na terenu, opravljanje smeri vožnje dnevniki dodatne podpore prispevke, narejene iz rdeče opeke, in s hidroizolacijo v kraj podpornih tramovih.

namestitvene značilnosti zamika

Izračun dimenzij in razdalj med zastavami

Dimenzije laga se zelo razlikujejo, tudi v eni postavljeni strukturi in so odvisne od konstrukcijske obremenitve talne obloge. Pri standardnih življenjskih pogojih lahko primerjamo ocenjeno širino in višino zamika, odvisno od razpona razdalje.

  • Pri razponu, ki ne presega dveh metrov, je priporočljivo uporabljati lesene hlode s presekom od 110 do 60 mm.
  • Za povečanje razdalje do treh metrov bo potrebna uporaba hlodov 150 do 80 mm.
  • V razponu 4 metrov je treba uporabiti žarek s presekom 180 na 100 mm.
  • Za razdaljo med točkami stopala zaostanka pri šestih metrih se del zamika poveča na 220 za 180 mm.

V vseh primerih se namestitev izvede tako, da se les z večjo stranjo dela položi navpično, s čimer se poveča togost strukture.

Razdalja med zastavami je izbrana glede na načrtovano debelino talnih plošč.

  • Uporaba talne plošče debeline 30 mm zahteva korak med zastavami, ki ne presegajo pol ure.
  • Debelina plošče 40 mm vam omogoča, da povečate razdaljo med zastojem do 70 centimetrov.
  • Talna plošča 50 mm omogoča montažo ladje po stopnicah enega metra.
  • Pri vezanih ploščah in lesenih ploščah priporočamo, da ne presegajo koraka od 40 do 60 centimetrov med zastavami.
Pozor, prosim! Zgornji izračuni so povprečni in jih je mogoče prilagoditi v primeru posebnih pogojev gradnje (kopalnica, kuhinja, težka notranja oprema).

Končni koraki

Po napačnem izračunu in pripravi se zaostajanje polaganja izvede z uporabo pritrdilnih elementov, vogalov, vijakov, odvisno od vrste temeljev. Pri polaganju je treba upoštevati vodoravni položaj zamika glede na sosednje: to bo rešilo sile in vire v naslednjih fazah gradnje.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map