Hva er grilling

Hva er grilling

Rostvertk (fra det "vekst" - gitter og "verk" -bygning) - et design som implementerer en jevn belastning av bygningen på hauger eller fundament.

Rostvertk - historie og modernitet.

Den første grillingen var et rist av gitter som gulvet ble lagt på. Moderne grill kan gjøres av tre eller betong. Tre er stablet på en pute av murstein eller grus og pleide å bygge lyse bygninger. Betong er i stand til å motstå tunge belastninger og brukes mye i sivil og industriell konstruksjon.

grillage

Klassifisering av griller etter nivå i forhold til nullmerket.

Det finnes tre typer grilling, avhengig av plasseringen i forhold til nullmerket.

  • Høy, forhøyet eller forhøyet grill. Ligger godt over null mark av jord eller vann og bosetting i havneanlegg, når du bygger bygninger på vann eller i våtmarker. Det er hevet over bakken og som om det henger i luften, slik at man kan unngå skade på bygningen ved flom.
  • Forhøyet eller bakket grilling. Den er innrettet på en slik måte at toppen er på nullmerket. Noen ganger for opprettelsen, er topplaget fjernet fra bakken og en spesiell jord legges, som er motstandsdyktig mot hevelse.
  • Lavt søk etter underjordisk grill. Det brukes til bygging av de fleste industrielle bygninger og bygninger. Den er preget av noe dybde under nullmerke av oppsettet. En liten grop graver under den, hvor bunnen er dekket med jord, som ikke ekspanderer vesentlig når den fryser.

Typer av grilling, avhengig av de anvendte bunker.

Grilling kan blandes på ferdige hauger eller på hauger, dannet under byggeprosessen, det er også en variant av plassering av griller på kjedede bunker.

  • Grilling på ferdige hauger forbinder spesialtilberedte trepoler, rør eller armert betongstolper.
  • Grilling på borede hauger dannes ved armering og helling av betong under bygging. For å lage hauger, brukes metall- eller polymerrør, inne i hvilke metallbeslag er installert, sand og murstein for å hælde på bunnen, samt en polymerfilm som beskytter grunnen av haugen mot grunnvannets påvirkning. Materialet til helling er høyfast betong. Etter herdingen sammenføyes haugene av griller som helles i formen og forsterkes om nødvendig.

Hva er grillingsmetodene ved hjelp av arrangementet?

Det finnes forskjellige muligheter for å lage grill. Dette kan være en betongstrimmel opprettet ved støping i foringen med eller uten forsterkning, eller det kan være en solid armert betongplate som forbinder søyler eller hauger.

Grilling for lyse konstruksjoner kan være trebjelker, forbinder hauger selv og være støtter for fremtidige vegger i huset.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map