Hva er rulleskodder

Hva er rulleskodder

Svært ofte, ser man på fasader av hus, blir det lagt merke til metallgardiner, lukking av vinduer eller dører - rulleskodder. De representerer en bestemt type persienner, som er utformet for å beskytte huset mot inntrengning av inntrengere.

Rullepersiner kan også være en god måte å justere temperaturregimet inne i rommet. I lukket form beskytter persienner fra sollys, sterk vind eller regn, og bidrar dermed til å skape et komfortabelt mikroklima i huset.

Hvordan blinds fungerer

For å forstå hva prinsippet om denne type persienner er basert på, er det verdt å vurdere i detalj dens hovedelementer:

 • Roller lukker. Dette er en lamellare overflate laget av forskjellige materialer og varierer i størrelse. Lamellene kan være laget av plast, aluminium eller stål;
  Rådet! Som praksis viser, er de som er laget av aluminium de mest motstandsdyktige mot ødeleggelse og holdbare ruller.
 • bevegelige aksel. Gir bladets bevegelse langs styrene;
 • beskyttelsesboks. Kalt for å bevare integriteten til strukturen, beskytte den mot aggressive ytre påvirkninger;
 • Støttene som rulleskodden beveger seg på.

Utseendet på rullgardiner er ganske enkelt. Men takket være et bredt utvalg av fargeløsninger, vil slike design ikke bare beskytte huset, men også bli et fasadefasade. Alle vil være i stand til å være perfekte for seg selv, og i noen tilfeller bestille et individuelt prosjekt for fremstilling av beskyttende persienner.

Fordeler med rullesystemer

Hva er fordelene ved å bruke beskyttende rullesystemer:

 1. Tillat å forhindre penetrasjon av røverhus og uvedkommende.
 2. Gi ekstra varme og lydisolasjon hjemme.
 3. Enkel installasjon og vedlikehold.
 4. Et bredt spekter av priser, slik at uansett økonomiske muligheter til å utnytte alle fordelene med rullgardiner.
 5. Et bredt spekter av farger og nyanser av produktet, slik at du med hell kan gå inn i rullene for enhver stil på fasaden av huset.

Profiler av rullesystemer

Roller Shutter Profiler er den første tingen å se etter når du kjøper.

La oss vurdere tre hovedtyper av profiler.

Lite-alternativ med skumfyller. Den er preget av lav vekt og lav pris. Vel takle oppdraget med varmebehandling og lydisolasjon hjemme, men som forsvar, velg en mer robust versjon av rullelukken.

Sømløs, forsterket profil - Det mest vellykkede alternativet, for å sikre beskyttelsen av huset fra å trenge inntrengere. Har høy styrke og beskyttelse mot innbrudd.

All-sveiset gitterprofil svært ofte kan du finne i butikker, skuffer og andre utsalgssteder. I tillegg til den grunnleggende beskyttende funksjonen gir rullegardiner en ganske god oversikt over innvendig plass til kunder.

Roller Shutter Funksjoner

For i dag er det svært vanskelig å finne et verdig alternativ til rulleskodder, fordi de kombinerer mange svært viktige funksjoner.

Beskyttelse av eiere ikke bare fra besøket av ubudne gjester, men også fra fremmed utsikt fra gaten. Lukkede skodder gjemmer gjerne de indre rommene fra omverdenen, og dermed beskytter komforten, stillheten og roen i huset.

Beskyttelse mot negative atmosfæriske fenomener, støv og støy. Ved å justere høyden på de senket rullgardinene, kan du justere tilgangen til sollys til huset. I varmen vil denne teknikken bidra til å holde temperaturen kult, og om vinteren vil den beskytte mot snøstorm. Også rulleskodder kan hindre penetrasjon av fremmede lyder og støv inn i hjemmet ditt.

Forsiktig! I en storby er et slikt problem svært akutt, og installasjonen av rullgardiner på vinduer og dører vil bidra til å løse det.

Spare penger å betale for strøm. Beskytter huset mot penetrasjon av direkte sollys, skodder sikrer vedlikehold av et komfortabelt mikroklima i huset uten bruk av andre apparater, for eksempel air condition. Dermed kan du spare mye penger for å betale regninger for strøm.

Enkel drift. Moderne modeller av rullgardiner er utstyrt med sensorer for automatisk styring, noe som betydelig forbedrer kvaliteten på bruken av dette elementet.

Sikkerhet ved drift. I tillegg til det faktum at det kun er miljøvennlige materialer som brukes i produksjon av ruller, kan evnen til raskt å åpne innfra, på visse punkter, være en frelse for både mennesker og for bevaring av husets materielle verdier.

Låseinnretninger

De beskyttende skodder er utstyrt med en rekke låseinnretninger som er designet for ikke bare å gi tilgang fra innsiden av huset, men også for å hindre forsøk på å bryte fra gaten.

Tenk på hovedtyper av låsemekanismer.

Sidestøtter. Den enkleste måten å lukke skodder inne i huset. For å gjøre dette trenger du bare å skifte de spesielle spakene til midten av lerretet.

viktig! Installasjonen av en slik låseinnretning krever ikke store investeringer og erfaringsroboter.

Nedre låser. De er bygget inn i nedre braketten og spiller bare fra nøkkelen.

Topplåser er montert i akselen, og deres hovedformål er å forhindre rulling av rullende lukkeren. De øverste låser opererer fra elektrisk stasjon og styres av kontrollpanelet.

Elektrisk lås med nøkkel kombinerer bekvemmeligheten med å åpne med kontrollpanelet og muligheten for å fikse rulleskjermen manuelt med en tast.

Installasjonen av rulleskodder avhenger av hvor i vinduet eller døren skal skodder installeres, avhenger installasjonsmåten. Som praksis viser, er den mest praktiske og motstandsdyktige mot innbrudd installasjonen av en rulleskjerm i åpningen sammen med esken.

konklusjon

Beskyttelsesluker er moderne og stilige enheter som ikke bare beskytter deg og ditt hjem mot ulike ubehagelige eksterne faktorer, men gir også individualitet og stil til fasaden av bygningen.

Hvordan å installere uavhengige persienner på vinduene, lærer vi mer detaljert i neste video

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

99 − = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map